čtvrtek 7. září 2017

Korado radik klasik typ 33

Korado radik klasik typ 33

Steel panel radiator with side connection. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems.


Korado radik klasik typ 33

RADIK PLAN KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to pressurized or gravity-fed heating systems. There are two upper and two lower hangers welded at the back side of the radiator. The only exception is panel radiators in height.


Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Deskové radiátory Korado radik klasik - R typ v různých velkostech a barevných variantách.


Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně. Otopná tělesa RADIK CLEAN typ a RADIK KLASIK typ jsou totožná.


The Korado Klasik radiator has a corrugated front panel (also available with a smooth front panel Plan Klasik ). This wall mounted radiator is available in a range of RAL colours. Both Klasik and Plan radiators are produced in a single, double or triple panel form Product Details Feature Options Type 1 2 22. Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru.


Korado radik klasik typ 33

Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Free Shipping Available. KORADO RADIK KLASIK typ - připojení z boku v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Skladem - pět a více ks. Výrobce: Korado Série:. Radiátory KORADO vku typ v různých velkostech a barevných variantách. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Type Type Type Type Type Type 33. Desková otopná tělesa RADIK jsou určena k montáži do otopných soustav ústředního vytápění budov s nejvyšším přípustným provozním přetlakem MPa, ve kterých se používá jako teplonosná látka voda neb. RADIK KLASIK je deskové otopné těleso, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy.


Svojou konštrukciou je RADIK KLASIK určený pre vykurovacie sústavy s núteným alebo samotiažným obehom. Radik Klasik panelový radiátor s bočným pripojením. Със своята конструкция radik klasik е предназначен за отоплителни системи с принудителна или самоволна циркулация. На задната страна на модела radik klasik са заварени две горни и долни окачалки. It has hundrade of extra plugins.


Korado radik klasik typ 33

Hodnocení produktu:. Proč deskové radiátory Korado ? Model RADIK KLASIK je panelový radiátor v prevedení KLASIK , ktoré umožňuje ľavé alebo pravé bočné pripojenie na rozvod vykurovacej sústavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky