středa 13. září 2017

Solární vytápění a ohřev vody

Solární ohřev vody a přitápění. Před detailnějším rozborem tohoto způsobu přitápění podotýkáme, že se jedná pouze o stručný výčet návrhu, dimenzování, způsobu provedení, výhodách a nevýhodách provedení solárního systému s podporou vytápění. Snížíte tak své počáteční náklady na minimum. Jestliže vás zajímají samostatné solární systémy, omrkněte například nabídku systémů pro ohřev vody.


Pokud vybíráme solární systém k ohřevu vody předně vezmeme v potaz aktuální způsob ohřevu vody a velikost stávajícího bojleru s ohledem na možný větší počet obyvatel v domácnosti.

Vyplatí se zvolit solární zásobník mírně naddimenzovaný pro případ zvýšeného odběru TUV. Díky Vaší důvěře, spokojenosti a Vašim doporučením, roste počet našich klientů po České republice. Výhodou solárního ohřevu Pyramida je jednoduchá instalace a skladnost.


Praze - Letňanech (hala stánek č. 442), kde proběhne 23. Solar Kerberos hlídá čas a teplotu vody v bojleru. Pokud je teplota vody v určitou hodinu příliš nízká, přepne ohřev na rozvodnou síť.


Tato funkce zabezpečuje, abyste teplou vodu měli k dispozici i během dní, kdy není příznivé počasí a solární panely vyrábí málo energie. Nabídka systémů solárního vytápění a ohřevu teplé užitkové vody.

Nabízíme osvědčená řešení pro solární vytápění a ohřev teplé užitkové vody , vhodná pro projekty novostaveb i pro zabudování do existujících systémů vytápění stávajících objektů. Bojlery pro solární ohřev vody se používají pro celoroční ohřev doplněný o elektrický nebo nepřímopný ohřev kotle na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a podobná zařízení. Plynové vytápění a ohřev vody Ať už vybíráte nový plynový kotel z důvodu změny způsobu vytápění , nebo je již starý kotel neekonomický a potřebuje výměnu, měli byste vždy pečlivě zvážit, kterému z dnes nabízených výrobků dáte přednost.


Ohřev vody je po vytápění největším konzumentem energie domácnosti a zatímco vytápění je potřeba obvykle tehdy, kdy je slunce nejméně, teplou vodu potřebujeme každý den. Fotovoltaickým ohřevem vody lze ušetřit až nákladů na ohřev vody běžné domácnosti. Topení, solární ohřev a sanita. Vítejte v našem e-shopu zaměřeném na prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. Nabízíme kompletní sortiment značky REGULUS, která patří mezi špičku v úsporných řešeních pro vaše topení.


Ohřev bazénové vody prodlouží koupací sezónu. Pokud chcete, aby vaše koupací sezóna začala dříve, než sluníčko ohřeje vodu a aby skončila o mnoho déle, než s prvním ochlazením na konci léta či začátku podzimu, je třeba bazénovou vodu ohřívat. Ušetřete až nákladů na ohřev vody a na vytápění. Akumulační nádrž je naplněna topnou vodou, s jejíž pomocí jsme schopni si zajistit jak solární ohřev vody , tak i přitápění. Mnoho zákazníků přechází na solární ohřev vody , neboť si zvyklo ohřívat vodu kotlem i přes léto a tento způsob ohřevu vody jim již nevyhovuje.


Samozřejmě, kombinované zásobníky mají integrovanou elektrickou patronu, přesto lidé z úsporných důvodů dávají přednost ohřevu vody celoročně kotlem. V oblasti solárních kolektorů se zabýváme přímo výrobou solárních kolektorů. Dále pak instalací, servisem a poradenstvím v oblasti solárního ohřevu vody a solárního vytápění.

Proto je nejvýhodnější používat je všude tam, kde v teplém období roku neklesá, nebo je naopak zvýšená poptávka po teplé vodě – tedy například tam, kde ohříváme vodu v bazénu a také v autokempech, hotelech a penzionech. Už vás nebaví vysoké účty za energie? Buďte chytří a ekologičtí.


S důmyslnými solárními systémy ušetříte za ohřev vody tisíce korun ročně díky slunečnímu záření, které je zcela zdarma. To ale vyžaduje velké množství teplé vody. Pro výkonný solární ohřívač vody SEM-to není problém. Spolehlivě vás chrání před nečekaným ochlazením vody , protože vždy akumuluje dostatek teplé vody.


Systém má rovněž pozitivní vliv na náklady na palivo, protože slunce vám účet nikdy nevystaví. Základem je černá deska, na které je spirálovitě vedeno potrubí, které obsahuje kapalinu, která se o černou desku ohřívá (existují i varianty, kdy je samotné potrubí natřeno na černo a deska se nepoužívá). My se specializujeme na systémy pro ohřev užitkové vody (TUV) v domácnostech, ale i například v bazénech.


Proto, aby celý systém mohl v základu fungovat je za potřebí několik nezbytných součástí. Tou nejdůležitejší a základní je samozřejmě solární kolektor, což je ta velká černá deska, kterou jistě všichni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky