úterý 12. září 2017

Háčkované aplikace na čepice

Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.


Velmi efektní jsou háčkované aplikace , vsadky, háčkované knoflíčky nebo háčkované vánoční ozdoby.

Stalo se oblíbeným koníčkem a radostí pro mnoho žen a je opět velmi žádané a moderní. Háčkování má u nás dlouhou tradici. Uháčkovat si můžeme originální čepice , šály, šátky i originální šperky, kabelky.


Pro všechny milovníky háčkovaných čepic, čapek a čepiček je věnovaná tato kategorie háčkované čepice , kde jsou všechny nejrůznější návody na jejich háčkování. Jarní dětská háčkovaná čepička. Dámský háčkovaný šátek z duhového klubíčka.


Filetově háčkované dekorace na okno. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé.

Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Návody a videa na háčkování. Po háčkovaném koberečku jsem pokukovala již dlouho. Začátek háčkované čepičky spočívá v tom, udělat řetízkových ok a spojit pevným okem do kruhu.


Uděláme řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý slo. Vítejte v kouzelném barevném háčkovaném světě, plném originálních nápadů. Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky, nášivky - aplikace a brože, čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku.


Internetový obchod s ručně háčkovanými výrobky ze 1 akrylu, které jsou vhodné i pro nejmenší. Vyberte si z kulichů, čelenek, designových setů a nebo si navrhněte svůj vlastní design. Na tyhle botičky jsem narazila na internetu, tedy jen na obrázek z nějakých asijských stránek, ale moc se mi líbily a tak jsem se rozhodla, že je zkusím podle obrázku uháčkovat. Moc se mi líbily i vyšívané kytičky, ale na těch budu muset ještě zapracovat, to vyšívání.


Toto je velice efektní a trendy čepice s bambulí, která vůbec není tak těžká na uháčkování, jak by se mohlo na první pohled zdát. Vzorek tvoří černé nebo bílé zoubky, podle toho jakou stranu nakonec použijete. Háčkujeme jen krátký a dlouhý sloupek.


Nabízíme originální ručně pletené čepice vše ve vlastním designu MarLen. Každá čepice je originál a pouze v jednom vyhotovení. Tyto čepice oceníte za chladnýhc podzimních a hlavně zimních dnů.

Vlněná ručně pletená čepice zahřeje a ještě může být skvělým módním doplňkem, stačí si jen vybrat, máme čepice. A pokračujeme v denimovém opojení. Přízi Stone Washed holandské značky Scheepjes si určitě zamilujete.


Klubíčko se hodí na jaro či na podzim na čepice , šály, šátky, svetříky či dětské deky do kočárku. Vlastní návod na háčkované čepičku. Obvod - velikost čepičky - cm. Bambule z umělé kožešiny. Možno zhotovit v jakékoliv velikosti a dostupné barvě.


V knize najdete inspirativní návody na pletené, háčkované a fleecové čepice a navíc jako bonus čepici a rukavice z recyklovaného svetru. Nezáleží na tom, zda jste úplní začátečníci, nebo naopak máte s ručními pracemi bohaté zkušenosti. Z návrhů si jistě vybere každý, tak neváhejte a pusťte.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky