úterý 19. září 2017

Dveřní mřížka systemair

Pozinkovaná mřížka do kruhového potrubí s nastavitelými lamelami. Hliníková dveřní mřížka s pevnými lamelami. Mřížky a vyústky NOVA-D 1) V případě, že nebude uvedena v objednávkovém kódu povrchová úprava v RAL, bude vždy dodána povrchová úprava Elox Popis NOVA-D je oboustranná neprůhledná hliníková mřížka s pevnými lamelami. Mřížka pro nasměrování vzduchu by měla směřovat mírně směrem ven, aby proud vzduchu zablokoval přicházející studený vzduch. Podtlak vytvořený v budově jiným VZT systémem výrazně.


A Systemair Brand Dveřní clony AD 200. Více než let zkušeností ve vývoji výrobků pro proměnlivé skandinávské klima nám poskytlo unikátní množství znalostí. Toto je základ pro vývoj současných energeticky úsporných řešení. Rozměry mřížek Popis NOVA-D je oboustranná neprůhledná hliníková mřížka s pevnými lamelami.


Mřížka je vhodná pro přenos vzduchu přes dveřní konstrukci v obchodních a průmyslových objektech. Je určená pro montáž do dveří. Systemair se intenzivně zapojuje do certifikace, normalizace a průmyslových organizací a udržuje úzké kontakty s výzkumnými institucemi a vládními agenturami na vnitrostátní a evropské úrovni. To nám umožňuje průběžně aktualizovat nové požadavky a ovlivňovat vývoj v průmyslu.


Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Bez ohledu na projekt, Systemair je jediným partnerem, kterého potřebujete.


Vzduch je nasáván v horní části clony a vystupuje optimalizovanou rychlostí před dveřní otvor, čímž vytváří ochrannou vzduchovou bariéru, která brání vzniku průvanu a minimalizuje tepelné ztráty přes otevřené dveře. Clony PA patří k nové generaci clon se integrovanou inteligentní regulací SIRe, která je schopna. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří.


Firma Systemair představuje nový prvek požární ochrany, požární větrací mřížku FGS. Mřížka FGS je požární stěnový uzávěr pro běžné provětrávání, který umožnuje prostup vzduchu v požárně dělící konstrukci bez navazujícího vzduchovodu. Uschovejte návod na dostupné místo pro budoucí potřebu. Podmínkou platnosti záruky je používání.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. PVC dveřní větrací mřížka 462x1mm, bílá. Plastová větrací mřížka do dveří Dalap GP 4v bílé barvě je ideální pro vyrovnávání tlaků vzduchu v jednotlivých místnostech. Pro oblasti s požadavkem na nižší hlučnost se používají hlukově izolované ventilátory.


Sortiment obsahuje též potrubní ventilátory (kruhové i hranaté) s ekonomicky. Dveřní mřížky se montují do výřezu ve dveřním křídle. Dveřní větrací mřížka pro vyrovnání tlaků v jednotlivých místnostech.


Slouží rovněž k nasávání čerstvého vzduchu nebo naopak k odvětrávání prostor, u kterých je potřeba zachovat plynulé proudění vzduchu. Balení obsahuje dva kusy do sebe zapadajících mřížek. Tato mřížka se umísťuje do spodní části vnitřních dveří, eliminuje tak potřebu mezery pod dveřním křídlem. Navíc tímto řešením je redukován přenos hluku mezi místnostmi díky vysoce účinnému zvukově izolačnímu materiálu uvnitř mřížky.


Prohlašuji, že jsem se seznámil(-a) s tím, jak jsou zpracovávány mé osobní údaje (informace zde) a se zpracováním mých osobních údajů souhlasím. Ventilační mřížka z vysoce kv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky