středa 20. září 2017

Látkové slipové vložky

Látkové vložky jsme vyzkoušely a používáme je. Osvědčily se nám jako samostatná hygienická pomůcka, ale také jako doplněk menstruačního kalíšku. Ke kalíšku doporučujeme slipovou vložku. Některé mají na spodní straně nepropustnou vrstvu a hodí se proto při slabší menstruaci a jako pojistka ke kalíšku, menstruační houbě nebo při volné menstruaci.


U většiny látkových vložek platí, že dotyková vrstva je ta, na níž není našita etiketa.

Potrebný počet látkových vložiek Priemerne je potrebných -ks látkových vložiek (z toho 1-ks nočných vložiek, prípadne pár kusov slipových vložiek). Pohodlné vložky a tampony bez zbytečné chemie pro příjemnou menstruaci. Pečlivě si je schovávejte na látkové vložky :-) Aksamit je úžasný v kontaktu s pokožkou a PUL dýchá a zároveň nepropouští.


Já nejsem vložkový typ, takže používám jen slipové vložky , ale na přání jsem už šila i denní a noční. Od zkušenějších švadlenek si ráda nechám poradit – tak, aby zdejší střih. Vložky ze Šijem dětem jsou šité z BIO balvny nebo z materiálů certifikovaných pro kontakt s dětskou pokožkou.


Firma je hlavním dovozcem látek a komponentů pro výrobu plen a vložek do ČR.

V nabídce jsou slipové vložky , denní vložky i vložky na noční použití. Ekoobchod a ekodrogéria - ekologická kozmetika, ekologické pranie a čistenie to je nový trend pre eko domácnosť. Internetový obchod EKOMARKET ponúka široký sortiment eko-produktov a eko-výrobkov. Zároveň ušetříte za opakované nákupy hygienických potřeb a také nevytváříte hromady odpadu.


Jednou z alternativ k jednorázovým hygienickým pomůckám jsou látkové vložky. Jejich velkou výhodou je to, že oproti klasickým vložkách jsou velmi pohodlné. Nevýhodou je samozřejmě nutná péče, kterou je třeba věnovat jejich praní.


Není to ale velký problém, stačí vědět jak na to :) Pokud se navíc rozhodnete jen pro. E-shop je stále ještě v testovacím režimu - pokud vám něco nefunguje, prosím, dejte nám vědět! Na rozdíl od běžných vložek neobsahují přidané chemikálie a jsou tak velice šetrné.


Slipové látkové vložky , Latkovky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výměna je stejná, jako u jednorázových vložek.

K dispozici jsou také v různých rozměrech - podle účelu. Můžete mít látkové intimky, pojistku k menstruačnímu kalíšku, klasickou denní vložku, nebo prodlouženou a savou noční vložku. Mnoho žen musí překonat mentální.


Lze ji také využít jako pojistku ke kalíšku. Díky spodní straně z flísu nekloužou a drží dobře na místě. Hygienické vložky ) Hodnocení produktu: (recenzí). Dámské slipové vložky se stříbrem, eliminují nepříjemný zápach, stimulují mikrocirkulaci krve a. Ty prodyšné (1 bavlna na spodní straně) jsou vhodné hlavně na začátek či konec menstruace nebo jako pojistka ke kalíšku. Vyhnete se tak nekonečnému nakupování dalších a dalších potřeb.


Opakovatelně používané vložky jsou bezpochyby vhodnou alternativou pro ekologicky smýšlející ženy. Díky dlouhé životnosti těchto pomůcek. Většina z nich se svojí tloušťkou i savostí může s klidem rovnat těm jednorázovým. Vhodné sú pri normálnej i silnejšej.


Jsou prodyšné, pohodlné, bez zápachu a při správné údržbě vám mohou sloužit i 10let. Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest, Super tenké Super tenká ochrana zdraví žen. Tak tenké, že o nich nebudete ani vědět! Zatímco vložky pečují o Vaše zdraví, vy je ani. Veškeré informace o produktu.


PUL jako nepromokavá vrstva funguje dobře. Svrchní vrstvu děláme z bambusového aksamitu, je asi nejpříjemnější z našich látek a hebký zůstavá i po vícerém praní. Sací vrstvy by byly dobré např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky