úterý 5. září 2017

Designové radiátory brno

Imaginative radiators of many colours, which will became the jewell of your interior. Brno - Slatina, Tuřanka 1Rožnov pod Radhoštěm, Pivovarská 30. Brno - Zábrdovice, Zábrdovická Slavičín, Družstevní 5. Vyškov, Hybešova 7Valašské Meziříčí, ul.


Cenově jsou radiátory ve vyšší až vyskoké cenové kategorii. Avšak kvalita služeb, komplexní řešení instalace a spokojenost s celkovým výsledkem po montáži byly dostatečným argumentem, že jsem se rozhodl pro designové radiátory Laurens.

Designové radiátory ctí vysoké nároky Vašeho vkusu. Přejete si vaše topné těleso vytvořit neviditelným nebo z něj naopak udělat designový prvek? Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru. Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Je ocelovou variantou radiátoru INDIGO STAINLESS.


Možnost lakování RAL a NCS barev. Vertikální designové radiátory nabízejí díky své pozici lepší předávání tepelného výkonu prouděním (vzniká tak lepší konvekce díky tzv. komínovému efektu) Horizontální designové radiátory se vejdou pod každý parapet a navíc mají jedinečný design. Specialista na designové radiátory , koupelnové radiátory a rustikální litinové radiátory ve stylu retro dodá kompletní sortiment topení včetně dopojovacích ventilů a dalších doplňků pro radiátory.

Laurens designové radiátory přináší možnost nakoupit některé designové radiátory. Obraťte se na naše specialisty a sjednejte si schůzku v Brně nebo Praze. Prodáváme i vyrábíme koupelnové, designové , litinové retro radiátory a trubkové radiátory.


V nabídce e-shopu jsou nabízeny pouze nepoužité designové radiátory. Radiátorové studio - Laurens Radiátory Brno. Pokud hledáte kvalitní koupelnové radiátory s vysokou životností, či designové radiátory a bytové radiátory sprchové kouty, luxusní vany a koupelnové radiátory , tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce.


Vybrali jsme pro Vás několik druhů moderních obkladů a dlažeb. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení.


KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Masívní výprodej skladových zásob a výstavních vzorků ze vzorkovny Kreiner Brno , Cimburkova - SLEVY až ! Jsme významný český výrobce otopných těles, ale zabýváme se i interiérovou architekturou. U nás najdete designové radiátory vysoké kvality, které umocní krásu Vašeho interiéru a zároveň zajistí správnou teplotu. Caleido je italská společnost, která navrhuje designové radiátory a je jedním z ambasadorů značky Made in Italy.


Společnost, jejímž cílem je zákazník, nabízí produkty italského designu, vždy inovativní a praktické s vynikající kvalitou a výkonem v neposlední řadě s ohledem na životní prostředí. Dizajnové radiátory ponúkajú aj veľmi netradičné typy vykurovacích telies.

Nájdete medzi nimi radiátory s LED osvetlením, s potlačou, radiátory so zrkadlom a podobne. Moderné dizajnové trendy sledujú aj takzvané retro radiátory , ktoré spájajú klasický retro tvar a modernú štýlovosť. Komfortní větrání s rekuperací tepla Řízené větrání je nezbytnou součástí dnešních novostaveb a mnohdy také budov po rekonstrukci. Litinové radiátory se oproti plechovým vyznačují především dlouhou trvanlivostí a značnými tepelnými úsporami, navíc je lze také vyrábět v různých barevných variantách a volitelným příslušenstvím.


Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky