pondělí 4. září 2017

Detske auto bmw bazar

Dobry den, prodávám dětské elektrické auto bmw x6m černé barvy, baterie vydrží v pohodě přes hodiny, doba nabíjení cca 6hodin, svítí, troubí, gumová eva kola, auto je měsíc staré, takže měsíců v záruce. Děti - Bmw detske bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Deti - Detske auto bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Elektrické autíčka nie sú najlacnejšie dary, ale keď si kúpite licencovaný produkt v dobrom obchode so záručnou a pozáručnou opravou, tento výrobok môže byť použitý mnoho rokov. Keď si vyberiete auto , premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb.

BMW dětské auto na baterie, s dálkovým ovládáním, červené. Toto dětské auto na baterie v designu BMW je realistická a bezpečná hračka. Přehrává šest písniček, které spustíte tlačítkem na volantu.


Pokud chcete, můžete také připojit váš MPpřehrávač nebo mobi. BMW na prodej – bazar , ojetá auta i předváděcí a nové vozy. BMW , kde vyřešíte koupi i prodej vozu. Find Great Deals on Pre-Owned BMW Series Starting at £289. Quickly Filter by Price, Mileage, Trim, Deal Rating and More.


Diaľkové ovládanie pre rodičov umožňuje na diaľku ovládať vozítko a voziť dieťa, ktoré to nedokáže samé. Plne funkče,dvere na aute sa daju otvorit,pri stlačeni gombika na palubnej doske auta sa zasvietia svetla. Perfektné elektrické autíčko BMW Bayo pre malých pretekárov a pretekárky.


Detské auto na akumulátor BMW series coupé Mimulo SK. Auticko ma dve rychlosti do predu jednu do zadu. Ma znamky pouzivania najdu sa na nom odreniny aj skrabance nic vazne. Ovladac nieje sucastou.


Len osobny odber postou neposielam! BMW za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Těšín anebo dobírka cena 200kc.

TECHNICKÁ DATA: Dálkové ovládání s možností PŘEPÍNÁNÍ rodičů nebo dítě. Sport - Bmw detske bazar. Auto - Zbierka bmw bazár. Pohon auta je na zotrvačník. Hra s týmto autom prinesie veľa skvelých zážitkov a radosti z hry.


Hračka je vhodná pre deti od rokov. Nabízím ke koupi dětské elektrické auto model BMW cabriolet, jednomotorové, stáří let, minimálně používáné. Nejlépe osobní odběr, popřípadě je možné se domluvit na místě převzetí nebo zaslání věci. Nezničený exteriér a interiér, plná výbava. Slevy po telefonu a mailu nedávám!


Možná výměna za bmw model g1 mercedes S W2s mým doplatkem. Motocykle bazár zadarmo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky