úterý 26. září 2017

Indukční vařič sencor

Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací. Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě).


Indukční vařič sencor

Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu. Díky svým schopnostem a výbornému poměru cena, kvalita, výkon, se stal produktem roku spotřebitelského hodnocení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Indukční vařiče skladem. Sencor , Orava, Rommelsbacher a dalších. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. U vařiče nechybí ani časovač, dotykové ovládání a spoustu dalších užitečných funkcí.


Indukční vařič sencor

Nákup bez rizika: dní na vrácení. To je způsobeno indukční technologií, která vytváří teplo přímo uvnitř používané nádoby. Veškeré informace o produktu.


Ten se skvěle hodí do menších bytů, chat, karavanů nebo na studentské koleje. Je určen všem nenáročným uživatelům, kteří za vařič nechtějí zaplatit mnoho peněz. Parametry produktu: - úspora času () a el. Váš kredit Kč Přihlásit se.


Indukční vařič sencor

Dobít kredit do Rondo Shopu. Díky kreditu od Ronda nakoupíte produkty za skvělé ceny. Automatická detekce nádob pro indukční vaření. S tímto přístrojem dokážete velice levně a rychle uvařit téměř jakoukoliv dobrotu.


The developed world is on the brink of a financial, economic, social and political crisis - Duration: 18:42. Třičtvrtě roku občasně používaný. Popis: Použitý měsíců. Koupený před rokem ale bohužel nemohu dohledat fakturu. Dvě varné zóny průměr 1a 1mm.


Indukční vařič sencor

Teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě. Díky tomu dosáhnete až úspory času a úspory energie při vaření. Tepelné ztráty jsou minimální, účinnost je více než.


Disponuje sklokeramickou varnou deskou, která je na dotyk studená. Zaručuje úsporné vaření a to díky indukci, kdy teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě a vy tím uspoříte nejen energie, ale i čas. Vařič je vybaven speciálním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky