úterý 29. května 2018

Čerpadlo na odvod kondenzátu z kotle

Na rozdíl od exhalací mohou kondenzáty z kotlů obsahovat jednak velice malé množství částic prachu proniklého z ovzduší do kotle , dále chemické sloučeniny z nečistého plynu (to v naší republice vlivem velmi čistého metanu však nehrozí) a nakonec částice uvolněné reakcí částí kotle procházejícím kondenzátem. CONLIFT odstraňují kondenzáty z kotlů, komínů, klimatizačních soustav a chladírenských a mrazírenských systémů, pokud je kondenzát nasbíraný pod úrovní kanalizace nebo jej není možné jinak odvést gravitací do kanalizace nebo odvodňovacího systému budovy. Kondenzáty z kotlů jsou agresivní.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Grundfos CONLIFT L je profesionální čerpadlo na odvod kondenzátu s dlouhou. Kalové čerpací zařízení Wilo, Grundfos, kalové čerpadlo na kondenzát.


Přečerpávač kondenzátu z kotle GRUNDFOS CONLIFT 1. Trh pro kondenzační topná zařízení roste v. Aspen Hi-Flow se zásobníkem jsou navržena ke sběru kondenzátu z. Přihlášení k vašemu účtu.

Nová registrace Zapomenuté heslo. Zařízení na přečerpávání kondenzátu. Tyto produkty jsou využitelné tam, kde není možné kondenzáty nechat přirozeně odtéci, nebo se zdroj kondenzátů nachází pod hladinou lokální záplavové vody. Odvádění kondenzátů do stokové sítě je možné pouze v souladu s podmínkami uvedenými v jejím kanalizačním řádu. Při ucpání anebo zamrznutí odpadu pak kondenzát stoupá do kotle a způsobí jeho poruchu.


Pokud k ucpání skutečně dojde, do kotle se pak mohou vytlačovat odpadní vody z kanalizace, proto je důležité, aby se odvod kondenzátu řešil se sifonem s nálevkou i ze strany kanalizace (obr. 2). Podle protékajícího proudu kondenzátu. DrainLift CON je speciálně uzpůsoben pro čerpání kondenzátu.


Je nutno ho použít všude tam, kde nelze zajistit odvod kondenzátu přirozeným samospádem, nebo v případě, kdy se místo instalace nachází pod hladinou zpětného vzdutí. Se záměnou nekondenzačního plynového kotle za kondenzační je spojena nutnost řešit odvod kondenzátu z kotle do kanalizace. U kotlů zejména v domácnostech je jako jednoduché může jevit zavedení kondenzátu do splachovací nádržky klozetu.


V článku jsou rozebrány provozní a hygienické souvislosti. Sanitární čerpadla SFA Sanibroy pro odvod kondenzátu. Sanicondens Pro SKna odvod kondenzátů z kotlů a klimatizací.


Nějak napojit v oblasti té zátky na odbočce stoupačky, nebo navrtat zelený novodur? Ten odpad je pouze odtok z kuchyňského dřezu a malé pračky, žádné velké průtoky.

Kompletně vyměnit ten novodur za HT nechci, to by bylo extra. Odvod kondenzátu se realizuje dvěma způsoby - pomocí kondenzační hadice nebo PVC potrubím. PVC materiál se používá ze všech termoplastů díky své nízké hmotnosti, trvanlivosti a nákladové efektivnosti. Plastové díly od firmy NIBCO vykazují vysoký stupeň chemické i mechanické odolnosti.


Vzhledem ke své dlouholeté. Ten zcela evidentně nemůže být ve vodní páře, která v klimatizaci kondenzuje. Následně kondenzát čerpadlo dovede na horký chladič a voda se opět odpaří.


Je to tam z důvodu, aby se jednak nesnižovala vlhkost, ale hlavně, aby se nemuselo dělat odpadní potrubí, což je většinou u dodatečných instalací dost velký problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky