pátek 25. května 2018

Ochrana okapů proti listí

Síťka proti listí je prostředek na ochranu okapů , disponující označením CE a vyhovující předpisům EU. S její pomocí lze předejít ucpání okapu spadaným listím. Je možné odstranit takové škodlivé vlivy, jako zatékání fasády, usídlení hmyzu, vznik nepříjemných zápachů, bakterií v okapu. Objednejte si za bezkonkurenční ceny tuto efektivní ochranu okapů a žlabů!


Ochrana okapů před znečištěním listím. DARI-FIX bojovník proti padajícímu listí.

Nekvalitní klempířská práce nebo nedostatečná ochrana před spadaným listím ? Podzim je díky svojí barevnosti i padajícímu listí vcelku půvabný. Avšak listí , sníh a led jsou nepřátelé každého střešního odvodňovacího systému. Na zanášení okapů má vliv jak zasazení do urbanistického celku s ohledem na okolní zeleň, tak i členitost okapového systému. Rizika u členitého odvodnění jsou samozřejmě vyšší, neboť se nečistoty usazují v zákoutích, kde dochází ke zpomalování odtoku. Nabízíme také ochranné sítě vhodné do okapů nebo jezírek, sloužící jako ochrana proti listí.


Listí na podzim zanáší okapy, ale třeba i naše jezírka. Obojí je poměrně náročné na čištění a údržbu, proto je snadnější nainstalovat ochranné plastové mřížky a ušetřit si spoustu námahy a starostí.

Působí jako ochrana střešních vpustí před nánosem listí a zeleně. Novodobá ochrana proti listí , která byla vyvinuta v Kanadě, zemi lesů, přesvědčuje také svou vysokou efektivností a dlouhou životností. Prohlédnout fotogalerii fotografie Střešní odvodňovací systémy mají za úkol chránit budovu před provlhnutím a cesty okolo budovy udržovat suché a bezpečné. Tonda3Bude k něčemu dát na okapový žlab síťku proti zanášení okapu listím?


Zase si říkám že listí může ucpat síťku a nepustí vodu do okapů. Nabízíme plastové tubulární mřížky jako jednoduché a efektivní řešení při ochraně okapů před zapadáváním listí. Mřížku tvoří podélně rozříznutá trubice ze silného, recyklovatelného polyetylenu.


Hrotový systém H 1je vhodný pro ochranu proti hnízdění jiřiček, lepí se na stropy nebo rohy říms. Síťka do okapu: Chraňte své okapy před znečištěním a případným ucpáním! Padající listí může v okapech způsobit pořádné nepříjemnosti.


Vyhněte se ucpaným okapům s touto šikovnou síťkou. Síťka zachytí napadané listí a do okapu tak bude proudit pouze voda. Regulace Systém topných kabelů pro ochranu okapů je nutné ovládat vhodnými termostaty.


Případné ruční ovládání je závislé na lidském čin iteli a je nespolehlivé. Tradiční řešení jsou většinou vhodná jen pro nízký stupeň znečištění. Pevné a praktické sítě jako ochrana proti ptákům. Materiál je UV stabilizovaný.


Universální lapač listí pro ochranu střešních vpustí ve variantách měděný, pozinkovaný nebo plast.

Lapač listí universální plastový - vpusť - 1mm. Proti virovým onemocněním bohužel neexistuje žádná účinná ochrana. Napadené keře je třeba okamžitě zlikvidovat. Prevencí je důsledně prověřovat vysazované sazenice. Chorobu přenáší savý hmyz, ale také zdravý keř může nakazit řízek či roub z révy nemocné.


Topné kabely - ochrana okapů proti zamrznutí. Na mnoha objektech se v zimě setkáváme s problémy , které jsou způsobeny zamrzáním okapových žlabu a svodů. Střešní okapové prvky jako ochrana před ptáky pro ploché i šikmé střechy. Zbytky zetlelého listí v okapech urychlují korozi, navíc mohou úplně ucpat svody nebo vpusti.


A když pak přijdou velké mrazy, led se postará o úplnou destrukci. Zabraňuje mechanickému poškození termoizolace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky