čtvrtek 17. května 2018

Divertron 1200 cena

Easy-to-use and install, its integrated electronics automatically starts and stops the pump, with a stainless steel inlet filter included on the pump body. As the user draws water by opening a tap or similar, the pump starts automatically! Turn the demand for water off and the pump cuts out automatically too. It is manufactured with anti-corrosive and rust-proof materials. Divertron - instruction.


Description Multi-stage submersible pump with built-in integrated electronics, designed to automatically start and stop the pump.

Built-in electronic boar pressure switch, flow sensor and non-return valve. Anti corrosive and hig. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Submersible pressure-sensitive pump. Ideal for rain water storage tank well or bore hole when located above any bottom sludge or debris. Skladem Cena s dopravou.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. The pump has internal electronics that enable the pump to operate automatically when water is required. Open a tap that is connected to the pumped circuit, and the pump turns on. Close the tap and the pump stops.


The pump includes an electronic automatic restart pump control with dry run protection. Corrosion resistant pump components. Fully automatic operation. Při odběru se automaticky spouští, po ukončení odběru se vypíná.


Pri odbere sa automaticky spustí, po ukončení odberu sa vypína, je chránená proti suchému chodu a zvýšenej početnosti spustení. The floating foot valve kit raises the water intake above sediment level and below the. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma.

Vše pro topení a čerpadla. Je chráněna proti suchému chodu a zvýšené četnosti spouštění. Přívodní kabel je o délce m. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů. V opačném případě koná další čerpací pokus po pěti hodinách a další pokusy periodicky po hodinách.


Minimální potřebné ponoření je cm. Při instalaci čerpadla DIVERTRON X - provedení s plovoucím sacím košemdoporučujeme ochranu proti chodu na sucho pomocí plováku nebo hladinové sondy. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky