čtvrtek 24. května 2018

Masážní potah na sedadlo

Masážní potah na sedadlo

Magnetický masážní potah do auta na sedadlo. Kuličkový potah na sedadlo auta vám zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky použitých kuliček delší sezení ve vašem vozidle. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Masážní potahy na sedadlo.


Masážní potah na sedadlo

Komfortní potah na sedadlo s opěradlem pro zdravé a ergonomické sezení s uhlíkovým potahem pro pohlcení pachu a vlhkosti. Mezi zády řidiče a sedadlem vytváří prostor pro proudění vzduchu. Systém upevnění je použitelný na většinu běžně používaných sedadel. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Elegantní stylová barva vypadá skvěle v interiéru vozu. V letním období zajišťuje skvělou ventilaci, zabraňuje pocení zad a hýždí. Komfortní vyhřívaný potah na sedadlo pro zdravé a ergonomické sezení s uhlíkovým potahem pro pohlcení pachu a vlhkosti. Jejich působení přispívá k omezení bolestivost zad a páteře při dlouhém sezení.


Potah zpříjemňuje svou vzdušností. Díky svojí konstrukci je potah vzdušný. Magnety jsou uloženy v sedadlové i opěradlové části potahu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Potahy sedadel vyhřívaný na celé vozidlo, autotrička, a nabídka také kvalitní za dostupné ceny na přední potah sedadla vyhřívaný a masážní potahy do auta. Atraktivní potah na jedno sedadlo včetně opěrky hlavy. V naší nabídce nesmí chybět ani masážní kuličkový potah sedadla a také dizajnově vychytané univerzální potahy LAS VEGAS, vše samozřejmě za super ceny,.


Univerzální potah na sedadlo v černé barvě s masážními magnety. Magnety slouží k uvolnění bolesti zad při dlouhých cestách autem. Pro všechny typy sedadel. Uchycení pomocí gumových popruhů.


Alpin v okrese Brno-město, cena 500Kč, od z. Popis: Přehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145mPřehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145m je doplňkový sortiment pro domácí mazlíčky. Podrobnosti: Přehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145mvyroben z odolného nylonu a flízu černé barvy s béžovými packamipotah zajišťuje ochranu proti chlupům a zašpiněníflíz je teplý a neklouzavý potah. Pokud potah na sedadlo pouze položíte (bez připevnění na opěradlovou část sedadla), je možné potah použít i na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle. Pohodlný masážní potah na sedadlo do auta. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Masážní potah na sedadlo

Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této. Ochranný potah na přední sedadlo. Auto - Masazni potah bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky