středa 30. května 2018

Mobilní wc pronájem

Poradíme vám s volbou ideálního počtu mobilních „suchých“ WC a pisoárů tak, aby vytíženost odpovídala počtu uživatelů. Mobilní WC kabinky na Moravě a Vysočině. V současné době zajišťuje půjčovna mobilních WC pronájem toalet na území Vysočiny, Jižní Moravy a Olomouckého kraje.


PODNIKATELŮ se toto nařízení netýká a mají umožněný osobní odběr. Poskytujeme garanci TOP díky které je cena za naše mobilní WC vždy minimální třetí nejnižší. WC s desinfekcí rukou je to desinfekční prostředek, u WC s možností mytí rukou je to mýdlo, papírové ručníky a voda do zásobníku, při ukončení pronájmu vysátí obsahu fekálního tanku, naložení a odvoz v souladu s požadavky zákazníka, likvidace obsahu fekálního tanku na ČOV.

Například je lze použít při městských oslavách, pivních slavnostech, koncertech, párty nebo závodech a kláních. Toaleta mobilní (a více dní) WC klasik. Pronájem mobilních záchodů a umyváren, WC. V případě požadavku na zapůjčení na 1-dní využijte nabídku krátkodobého pronájmu WC Klasik. Za zapůjčení se platí pouze uvedený denní poplatek k němuž je třeba přičíst.


JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a párty stany. Nechybí ani mobilní pisoáry. Naše nabídka je ale daleko širší.

Dlouhodobý pronájem (měsíc a více, min. však měsíc) Veškeré informace o cenách na dotaz. V ceně je zahrnuta doprava, pojištění, instalace na místo, příprava na první použití, servis 1x týdně, likvidace fekálií na ČOV, odvoz toalety po skončení pronájmu. Pronajímáme toalety, které jsou vhodné na veřejné akce, na stavby, zahrady i veřejná místa na krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Skladový park mobilních WC máme umístěný v Praze. Díky spolupráci s dalšími partnery pokrýváme celé území ČR.


Náš rozsáhlý pronájmový park je Vám plně k dispozici. Samozřejmostí je nabídka kvalitního servisu, který zahrnuje pronájem , rozvoz na místo určení a instalaci, pravidelnou údržbu pronajatých mobilních wc a příslušenství kabin v průběhu akce a odvoz po ukončení akce. Do druhého dne máte mobilní toaletu, kdekoli si přejete. N aše mobilní toalety jsou ekologické a jejich provoz je šetrný k životnímu prostředí. Ať už sháníte mobilní WC na stavbu, venkovní akci pro stovky lidí nebo jen zahradní oslavu, naše široká nabídka mobilních toalet vyhoví každé vaší potřebě.


Důmyslně řešená, léty používání osvědčená konstrukce této toaletní kabiny nabízí díky speciálnímu profilu bočních stěn větší vnitřní prostor při zachování stávajících vnějších rozměrů. Vážený zákazníku, firma WC HELP s. Zaměřuje se na pronájem , servis a prodej mobilních toalet, vysokého a nízkého oplocení, umýváren, žlabů, kontejnerů a dalšího širokého sortimentu. K našim mobilním wc poskytujeme.


Nabízíme také mobilní toaleta pro tělesně postižené. V naší nabídce je několik druhů mobilních toalet a umyvadel, pisoáry, odpadkové. Objednávky servisu a pronájmu wc přijímáme hodin denně a vyřizujeme.


Prodám mobilní WC toaletu Toi Toi klasik s pisoárem, nabízí největší objem fekálního tanku na.

Záchody, chemické WC do obytných přívěsů na zahradu, do chaty, na chalupu to je naše specializace. Výroba, prodej a pronájem včetně komplexního servisu mobilních toalet: - mobilní WC - mobilní toaletní kabiny - toalety pro vozíčkáře - invalidní WC - Camping WC - přenosné WC Prodej typů WC včetně náplní. Máte zájem o pronájem a požadujete cenovou kalkulaci?


Neváhejte nás kontaktovat zc. Vybírejte si Chemická WC podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky