čtvrtek 10. května 2018

Prodej čerpadel praha

Prodej čerpadel Praha , to je Schwarz Pumpe s. Specializujeme se na prodej , servis a montáž čerpadel , kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. Pochlubit se přitom můžeme více než 30letými zkušenostmi v oboru.


Potřebujete vyčistit odpad?

Navrhnout realizaci studny? Váš starý ohřívač vody již dosluhuje? Pro tyto a další případy je zde společnost AQUA-THERMO spol. Praze, která se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej čerpadel. Oprava Čerpadel – Praha.


Naše firma působí na trhu již let a zabývá se prodejem, servisem a montáží čerpadel. V naší prodejně přijímáme platební karty.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pumpa,a. Pomůžeme Vám vybrat kvalitní čerpadlo a příslušenství. Nabízíme domácí vodárny, ponorná čerpadla do studny a vrtu, kalová čerpadla do septiků a jímek, drenážní, stavební, zahradní čerpadla.


V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla. Zaměřením naší firmy Schwarz Pumpe s. V oblasti Prahy možnost osobního dor. Praha je prodej čerpadel a jejich oprava.


Soustředíme se na česká i zahraniční čerpadla, jejich prodej a opravy v oblasti Praha a okolí. Značková čerpadla SIGMA. Odborný personál, konzultace zdarma. AD AQUA čerpadla - opravy, prodej , servis Přenechte své čerpadlo profesionálům.


Smluvní servis Wilo, Grundfos, HCP, Pumpa a. Firma František Janek Voda – Poděbrady nabízí čerpadla, domácí vodárny, ponorné čerpadlo, kalové čerpadlo a provádí opravy čerpadel a prodej čerpadel. Servis čerpadel a příslušenství. Záruční a pozáruční servis WILO Praha s.

Nosným programem firmy je prodej , opravy, montáž a komplexní servis v oblasti čerpací techniky. Naše firma poskytuje také, poradenskou činnost či návrhy čerpadel dle potřeb zákazníka. Zákazníkům nabízíme k prodeji nová a repasovaná čerpadla (mechanické a systém commonrail) pro osobní, dodávkové i nákladní automobily, stavební a zemědělské stroje. Vyberte si z široké nabídky oběhových čerpadel.


Dodáváme rovněž kalová, teplovodní či ponorná čerpadla WILO, Grundfos, KSB a dalších značek. Zajistíme výměnu či opravu stávajících čerpadel , náhradní čerpadlo v době odstávky, případně servis v místě provozu. Dodáváme čerpadla pro zpracování odpadních vo hygienické aplikace, potravinářský průmysl a výrobu. Máme přes let tradice a zkušenosí.


Společnost vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oblasti servisu čerpadel. V současné době se zaměřujeme na kompletní dodávky technologických celků, prodej a servis čerpadel pro průmysl, dům a zahradu. Tímto Vás informujeme, že společnost ENERGOTHERM Praha s. Vaše osobní údaje v registru zákazníků na marketing - v souladu s platnými právními předpisy. Tyto údaje uschováváme pouze pro účely stávajících, nebo budoucích smluvních vztahů a obchodní činnosti. Pokud je oprava Vašeho čerpadla neekonomická např.


Vám dodat čerpadlo nové stejné nebo modernější, levnější či úspornější se stejnými výkony, popř. Aktuální katalog firem v kategorii prodej čerpadel. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky