pátek 11. května 2018

Ochranná mřížka na okap

Ustříhněte ochrannou mřížku na požadovanou velikost, položte na okap a upevněte pomocí přiložených plastových háčků. Pravidelně kontrolujte upevnění ochranné mřížky na oka. Všichni majitelé domů začnou na podzim řešit stejný problém - střešní okapy ucpané listím.


Předejděte těmto nepříjemným komplikacím použitím ochranných mřížek! Koncový doraz koncového žlabu chrání váš okap před zablokováním listy a zabraňuje tak škodlivým účinkům zaneseného dešťového kanálu, který není schopen odvádět vodu v případě silného deště. Trixie ochranná mřížka na horní či spodní část oken, výsuvná - kusy.

Sklopné ono může představovat pro Vaší kočku nebezpečí: Pokud kočka prostrčí hlavu oknem nahoře, dole či po stranách, domnívá se, že se snadno protáhne oknem celá. Plné okapové roury znamenají kopec problémů. Ochranná síť zajistí čístý okap bez listí.


V případě ucpání okapových rour a svodů přetékající dešťová voda máčí omítky, balkony, římsy a často může být výsledkem její zatečení do střech. Skvělá ochrana proti okapům plným listí, ucpaným odtokům, hnilobě a prorůstání mechem. Kvalitní český e-shop velkykosik.


Pokud vás zajímají zkušenosti či recenze s tímto produktem, podívejte se na stránky obchodu (kliknutím na zelené tlačítko). Střešní okapy často vyžadují různé doplňky a prvky pro vylepšení.

Pro lepší ochranu okapů slouží ochranné mřížky z odolného materiálu. Chrání okapy před listím a jinými nečistotami, které jsou zachycovány mřížkou na povrchu a následně odváty mimo okap. Vlastnosti těchto lapačů oceníte na místech těžko přístup. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Mrizka na okap. Větrací mřížka zabraňuje usídlování ptáků v mezeře mezi okapní latí a profilovanými střešními taškami.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zejména na podzim, kdy opadává listí ze stromů, se často okapy zanášejí listím. Listí hnije a znečištění brání odtoku dešťové vody , které zaplaví stěny budov, tedy vede k vlhkosti stěn.


Ochanná mřížka zabraňuje nebezpečí, které hrozí Vaší kočce s otevřeným oknem. Tak bude Vaše kočka chráněná před nebezpečím. Vyberte si tu správnou mřížku nyní za akční ceny na bitiba.


Vyrábíme ochranné mřížky na žárovky. Kryty jsou vhodné pro většinu žárovek. Realizujeme objednávky na míru. Mřížka chrání objímky proti poškození.


Větrací mřížka účinně zabraňuje usídlování ptáků v mezeře mezi okapní latí a profilovanými střešními taškami.

Praktický doplněk každé střechy! Nabízáme výrobu transparentních plexisklových přepážek určených k umístění na prodejní pulty, táry, stoly. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Výrobce ochranných mřížek.


Bez okapu by byl život domu těžký. Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout. Voda se může dostat buď přímo na fasádu, nebo podteče k soklu či do základů. Je-li spodek hůře zaizolovaný, dům začne vlhnout zespodu. Případně voda podmyje některé části pozemku.


Proto je montáži okapů třeba věnovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky