středa 23. května 2018

Větrací hlavice hl810

Souprava větrací hlavice HL8pro potrubí DN110. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Ventilační hlavice umožňují odvětrání odpadního systému.


Přivzdušňovací hlavice umožňují přisávání vzduchu do systému a zároveň se zavírají v nepřítomnosti podtlaku (nedochází k šíření zápachu ven z odpadního systému).

Běžná cena 77Kč Vaše cena. HL souprava větrací HL8, hlavice DN110. DPH 48Kč Více o doprav. Ostatní HL ventilační souprava DN1HL8HL8. Větrací hlavice bez krycí růžice DN110.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Střešní odvětrávací hlavice.

Použití Samotahové hlavice WC se používají jako koncové prvky pro vzduchotechnická zařízení. HL vtok (nálevka) DNse zápachovou uzávěrkou a kuličkou pro suchý stav HL21. Plastová trubka na vedení vzduchu. Potrubí vzduchotechnické plastové kulaté, Plast, kulatá kruhová vzduchotechnická větrací trubka, kanál. Nabízíme kvalitní větrací mřížky pro zakončení plastových vzduchovodů.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. K větracím mřížkám máme skladem množství příslušenství. Tato hlavice slouží ke zvýšení statického tlaku ve vzduchovém vedení jen pomocí větru.


Odvětrávaci střešní hlavice. Hliníková rotační hlavice se nezávisle na směru větru otáčí vždy jedním směrem, tím dojde k podtlaku a podporuje tak ventilaci. Při topení plynem navíc zabraňuje úniku spalin. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Rotující větrací hlavice bývají většinou montovány na sběrné komory stávajícího odsávacího zařízení - viz obr.

Důsledkem tohoto uspořádání je, že maximální průměr hlavice , který je možné takto připojit je 4mm. Rotační komínové hlavice neboli ventilační turbíny jsou ideálním ukončením vzduchovodů. Kromě čistě estetické funkce pomáhají s cirkulací vzduchu, a protože jim jako pohon slouží samotný vítr, jejich provoz je zdarma. Kromě toho mají komínové hlavice i ochrannou funkci.


Chrání vzduchovod nebo komín proti věcem. Tento propracovaný větrací komínek DN 1mmumožňuje využít větrné energie na zvýšení odtahu. Díky své konstrukci zajišťuje intenzivní větrání i při minimální rychlosti větru. Komínek zajišťují velice dobrou ochranu před zatékáním a zavátím sněhu.


Je primárně určený k odvětrávání budov a kanalizačního potrubí. Uvedený průměr větracích. Rotační hlavice ventilační turbíny VIV má unikátní kapkovitý tvar lopatek(užitný vzor), které jsou jako celek vyrobeny z jednoho kusu, což zajišťuje ideální aerodynamický tvar rotační hlavice , potřebný k vyvinutí nejúčinnějšího kroutícího momentu.


Jako materiál k výrobě ventilačních turbín VIV je užit. Unikátní větrací systém, který ke svojí činnosti nepotřebuje elektrickou energii. Využívá ekologický zdroj energie- vítr, který je zcela zdarma a je nevyčerpatelný. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Kupte HL 8DNsouprava větrací hlavice VÝPRODEJ u nás. Bramac, Tondach, Roben. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky