pondělí 28. května 2018

Knauf decibel objemová hmotnost

Premenou prírodných organických materiálov na interný polymér pomocou patentovaného postupu sa vytvára obzvlášť silné spojivo, ktoré spojuje vlákna izolačnej minerálnej vlny. KNAUF INSULATION, spol. Namiesto petrochemikálií sa používajú rýchlo obnoviteľné materiály. Produkty zo sklenej minerálnej vlny majú.


Tepelná a zvuková izolace s vynikající soudržností s betonem nebo omítkou.

Fyzikální veličiny Objemová hmotnost - fyzikální veličiny. I přes tyto vlastnosti ale zůstává ohebný. Navíc je odolný také proti vlhku.


Na každý typ konstrukce se hodí jiný typ materiálu a jiná objemová hmotnost. Naši technici Vám rádi poradí tu nejlepší možnost a po zaměření termokamerou upozorní na riziková místa úniku tepla. Kč (89Kč) Zpracovat nabídku se slevou na tento materiál.


Další produkty stejné kategorie.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Knauf TI 1Decibel , tl. Tvrzené impregnované sádrokartonové desky se špičkovými akustickými vlastnostmi.


Základním materiálem může být nové či recyklované obalové sklo. Do materiálu nejsou používány žádné další příměsi ani pojiva. Rozdílem foukané skelné vlny oproti foukané izolaci z kamenných vláken je nižší objemová hmotnost , používaná pro dosažení stejných parametrů součinitele tepelné vodivosti. Minerálně vláknitý izolační materiál na bázi čedičových vláken, ve formě desek.


Jde o materiál víceúčelově aplikovatelný. Věrnostní program m² = b. Protipožární sádrokartonová deska. Hmotnost zadaného objemu dřeva závísí na hustotě dané dřeviny.


V naší online kalkulačce je ke každému druhu dřeviny přiřazena průměrná hustota, která odpovídá zvolené vlhkosti. Z možností vyberte přibližnou vlhkost řeziva. Lze jej použít pro aplikaci do šikmých střech, vnitřních příček a jako výplň rámových konstrukcí vnějších stěn.

Výhodou jsou jeho tepelně-izolační, zvukově-izolační a především protipožární vlastnosti. Kvalitativn ě spadá do kategorie PCC malt, které jsou vhodné pro vnitř ní i venkovní použití. Je určena pro použití v pozemních a inženýrských stavbách pro staticky a. Desky Rotaflex TSPS pro útlum kročejového hluku.


Používají se pro dodatečné zvýšení kročejové izolace. Izolace z kamenné vlny určená na izolace podlahy veřejné budovy. Dřevovláknité izolační desky, měkčené spojené vodou a prafinem s hydrofobními vlastnostmi. Po obvodu tupé, difuzně otevřené. Ideální materiál také pro použití do podhledů s modulem 6mm, díky čemuž má velmi široké uplatnění v suché výstavbě.


Vysoká pevnost bloků VAPIS umožňuje výrazné snížení tloušťky zdiva, přičemž vysoká objemová hmotnost zajišťuje výbornou vzduchovou neprůzvučnost. Vápenopískové zdivo VAPIS se uplatňuje při výstavbě obvodových nebo vnitřních stěn, nosných i nenosných, které se zdí s vysokou přesností na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky