pátek 18. května 2018

Therm okh 125 ntr hv

Bez ohledu na směr, sílu a druh větru (stálý, slábnoucí nebo sílící) se. A problémy komínů, zejména těch, které jsou „utopeny“mezi stromy, střechami atd. Rotační komínové hlavice neboli ventilační turbíny jsou ideálním ukončením vzduchovodů. Dalším typem jsou rotační hlavice kulového nebo válcovitého tvaru.


K odvodu spalin slouží nerezové komíny. Jsou opatřeny lamelovými listy, pomocí nichž se působením větru roztočí a vytvoří v komíně podtlak. Pro úplnou soustavu odvodu spalin jsou zapotřebí také černé kouřovody, generátor komínového tahu a rotační komínová hlavice Turbowent. Kromě čistě estetické funkce pomáhají s cirkulací vzduchu, a protože jim jako pohon slouží samotný vítr, jejich provoz je zdarma.


Komínová hlavice TULIPÁN. Hlavica musí byť v pôvodnom stave, t. Garancia vrátenia peňazí sa vzťahuje len na štandardné hlavice , nie na hlavice vyrobené “na mieru”. KOMÍNOVÁ HLAVICE TULIPÁN.


Therm okh 125 ntr hv

Otočná komínová hlavice pro využití na pevná paliva. Podmienkou vrátenia peňazí je doručenie hlavice na vlastné náklady (na túto adresu) do dní odo dňa nadobudnutia hlavice. Slouží také jako estetické zakončení komína. Rotační hlavice je dodávána bez podstavy, avšak je možné jí kombinovat s přírubou. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Větrací rotační hlavice TRN 20 větrací turbína TRN 20 ventilační turbína TRN 20 vhodná na střechu, do, skladu, výrobní, haly nebo na dům. Hliníková rotační komínová hlavice se nezávisle na směru větru otáčí vždy jedním směrem, tím dojde k podtlaku a podporuje tak ventilaci. Primárně určeno pro zlepšení ventilace.


Therm okh 125 ntr hv

Ventilační rotační hlavice , Palmat. Snadná montáž i údržba. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Predaj komínových hlavíc a striešok na komíny.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Hydraulický rozťahovač nerezových rúr je on-lline pomocník pre každého kominára, krbára a. V létě turbíny zamezují přehřátí domu a hlavice účinně zabrání dešti. Dalap DORN 1komínová rotační hlavice. Zvlášť zajištění dilatačního pohybu vnitřní spalinové cesty je důležité pro zajištění tepelné roztažnosti.


Veškeré typy komínových hlavic jsou provedeny z kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje dlouhou životnost. Jde o rotační komínové hlavice , které jsou uloženy na dvou ložiscích certifikovaných do teploty 1°C. Pohyb vzduchu na střeše (vítr) a také teplé stoupající zplodiny roztočí hlavici, která ihned začne odvádět zplodiny z komína, vytvoří podtlak v komíně a zamezí zpětnému pohybu spalin. Rotační ukončovací komínová hlavice slouží jako podpora přirozeného větrání navrženého pro odtah vzduchu z nejrůznějších místností a zároveň ochraňuje vzduchové rozvody před vniknutím nežádoucích pevných částic a vody. Vyrobena z pozinkovaného plechu pro větší odolnost.


Je kompatibilní se vzduchotechnickým potrubím od Ø 1až po 3mm. Posílám poštou nebo na zásilkovnu na dobírku dle jejich ceníků. Prosím volat PO-PÁ - 8-h, jinak SMS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky