úterý 8. května 2018

Plastové trubky na topení

Vodovodní trubky jsou nezbytnou součástí téměř každé topné soustavy. Využijete je například k rozvodu pitné i užitkové vody, topné kapaliny mezi kotlem a radiátory, rozvodu plynu nebo napojení plynového kotle či plynového topidla na příslušnou přípojku. Výtečným řešením mohou být příchytky na potrubí, které lze využít nejen na upevnění na zeď. Naopak objímky na trubky se vyznačují svou jednoduchou montáží, ale i využitím pro různé druhy potrubí.


Podle toho co jsem slyšel, je samotná montáž velmi rychlá a jednoduchá. Nikde jsem tu nenarazil na diskusi na toto téma, pokud jsem něco přehlédnul, nasměrujte mě prosím.

Plastohlinikové a jiné potrubí a trubky pro radiátorové topení. Potrubí použitelné na rozvody topení. Nutností při takových potrubích nebo trubkách je podmínka obsahu kyslíkové bariéry, která zabraňuje pronikání molekul kyslíku do rozvodů vytápění. Záleží tedy pouze na tom, k jakým účelům je potřebujete.


To znamená, že vás jejich montáž rozhodně nebude stát spoustu času, sil a nervů. Kvalitní izolaci pro trubky a potrubí mnoha provedeních pořídíte za skvělé ceny na topenilevne. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Trubky jsou na povrchu opatřeny vrstvou kyslíkové bariéry (EVOH), která zajišťuje ochranu proti pronikání vzdušného kyslíku do rozvodů.

Polybutylenové trubky – měkké a pružné i za nižších teplot. Kromě trubek PEX-b a PEX-Al-PEX najdete v naší nabídce také trubky polybutylenové – R986. K dispozici trubky ( hadice – plast ) Kohouty, oběhové. Prodej plastového potrubí PP-R, tvarovek a armatur pro rozvody studené a teplé vody, topení a stlačeného vzduchu, vzduchotechniku.


Plastové trubky na topení spony pro trubky alpex – mm. Mosazné závitové spojky. Výhodou je nízká cena, tuhost a univerzální použití. Ostatní potrubí používané méně, jako např. PEX, PERT nebo polybutylen se využívají častěji na konkrétní způsob použití.


PPR trubky za akční ceny! U takového potrubí je nezbytná podmínka obsahu kyslíkové bariéry, která zamezuje pronikání molekul kyslíku do systému vytápění. Kompozitní plasto -hliníková trubka , typ PEX-AL-PEX pro tlakové rozvody pitné vody, teplé vody, ústředního vytápění a nízkoteplotního podlahového vytápění.


U podlahového topení se využívají převážně trubky plastové s kyslíkovou. Nejběžnější potrubí na rozvody topení a vody je plastohlinikové potrubí. Na dopravní náklady se informujte (podle velikosti a váhy zboží). Dodání zboží může být provedeno, po dohodě s kupujícím, osobně nebo zásilkovou službou.


Zboží náchylné k poškození při dopravě (sanitární keramika, smaltované a plastové vany, příp. jiné a zboží větších rozměrů – trubky delší než 2m apod.) nezasíláme – možný pouze osobní odběr! Plasty používané pro topenářské trubky mají dlouhou životnost.

Základní plastové trubky a tvarovky. PP-RCT trubky jsou velmi odolné a spolehlivé pro rozvod vytápění. Lisování PEXAL tvarovek a použití PEX-AL-PEX trubek. Připravili jsme pro vás ukázku práce s lisovacími tvarovkami na PEX-AL-PEX trubky. Je vytvořena na principu svařování prostřednictvím horkého tělesa, vzájemného spojování trubek z termoplastů, a to za pomocí nástavců a tvarovek.


V naší nabídce naleznete i kvalitní kleště na trubky , které by ve vaší dílně také neměly chybět. Trubky se vyrábí z různých materiálů se širokou škálou využití. Nejčastější materiály jsou měď, pozinkovaná ocel a plast. Měď a ocel jsou vhodné materiály pro topné a chladící systémy.


Trubky plastové ALPEX, PEX ALPEX - AKCE VAVRA Alpex - Duo Alpex - Turatec Ochranné trubky PEX trubky Vícevrstvé potrubí ALPEX-ISOL Systémové izolační desky Folie separační rastrovaná Ivar Obvodový dilatační pás s fólií Plastifikátory přísada do betonu Fixační příchytky na potrubí RTL ventily Mísící sestavy DUAL-MIX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky