úterý 29. května 2018

Krbová mřížka s ventilátorem

Součásti redukce s ventilátorem je i amortizátor, který má za úlohu tlumit hluk. Ventilátor krbový - mřížka CHAMONO. Krbová mřížka 16x16cm s žaluzií bílá.


Lakované jsou práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Kč ( s DPH) 4Kč (bez DPH) detail. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů. Všechna krbová kamna jsou osazena vetilátorem a umožnují dvoukomorové spalování.


Hnědá ventilační kombinovaná mřížka pro větrání i nasávání. Kulatá ventilační mřížka s pevným sklonem žaluzií je vhodná pro průmyslové provozy, kanceláře, provozovny, byty a domy a jiné. Vhodná i pro vnitřní a také. S takto vysokou účinností kamen je spojena také menší spotřeba paliva a rychlost vytopení prostoru.


Teplovzdušná kamna (jindy také nazývány jako kamna horkovzdušná) jsou také nabízena s teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Taková jsou pak určená především pro vytápění velkých hal a objektů. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Vložka pro rozvod teplého vzduchu s ventilátorem 170x1prům. Používá se u delších větvích teplovzdušných potrubí.


Do rámečku se instaluje krycí mřížka 170x170. Litinový hořák a přední maska a horní mřížka. MADRID - krbová vložka.


Vysoce kvalitní litinová panoramatická krbová vložka od španělského výrobce kamen a krbů Bronpi. AMSTAL krbová mřížka 16x16cm s žaluzií bílá. Krbové mřížky jsou vyrobené z kvalitní oceli s montážním rámečkem. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada.


V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších. Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. Kratki ozdobná mřížka dvířek pro K Kv2.


Na přání vám vyrobíme mrížku i jiných rozměrů. Nevyhovuje tato mřížka ? Mřížka je s adaptérem spojena hliníkovými nýty. Vyrobíme na zakázku jinou.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky