čtvrtek 3. května 2018

Opop h418 emisní třída

Kotle na uhlí jsou jednou z nejekologičtějších variant vytápění. Důraz u těchto kotlů na uhlí je kladen na jejich kvalitu a použitý materiál, jelikož tloušťka plechu 5mm našeho kotle na uhlí spolu s pětiletou zárukou na kotlové těleso kotle na uhlí svědčí o mimořádných kvalitách použitých materiálů. Velkou výhodou jsou stejné připojovací rozměry jako měly starší typy kotlů H41 H4a H424. Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu.


Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka. Připojení na vodu i připojení komínu je u OPOPŮ H41414stejné, H4má připojení jiné, pro novou instalac.

Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na uhlí H4EKO-U s hořákem na pelety požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý alternativní zdroj tepla. Možnost jednání o ceně. Pokud měníte starý dobrý kotel H4za v současné době vyráběný inovovaný, budete velice zklamání. Emisní třída se tak stala zásadním měřítkem kvality kotle a výrobci přicházejí s technologiemi, které odpovídají nejvyšší 5. V této kategorii dosud excelují kotle na biomasu, jako jsou pelety nebo dřevo, kde je možné snížit množství škodlivých emisí na minimum. Tímto dnem uplyne lhůta, do níž zákono ochraně ovzduší nařizuje vyměnit kotle první a druhé emisní třídy, které znečišťují ovzduší podstatně hůř než modernější typy.


H416EKO-U, emisní třída možné čerpat dotace na kotel! Na kotel na uhlí H4EKO-U možnost žádat dotaci na kotle. Má stejné připojovací rozměry jako HH4a H4.

Rychlá a bezpečná doprava. OPOP Kotel H 4EKO-U v akci. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Kotel je pravidelně udržovaný, výborný stav, viz foto.


S kotlom H 4( výkon kW) sa stretávate na našom trhu už celé dva. Technické specifikace Výkon kW Emisní třída Záruční palivo Palivové dříví, H2O ma. U tohoto výrobku není možný osobní odběr ! Nízké náklady na vytápění Vysoká účinnost kotle zaručuje efektivní využití paliva Nízká spotřeba paliva Dlouhá doba hoření velká násypná šachta umožňuje naložit velký objem paliva Ekologický provoz Kotle na dřevo a uhlí splňují požadavky EMISNÍ TŘÍDY Emisní třída na hnědé uhlí u typu H4a H425.


V opačném případě hrozí pokuty až ve výši. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rošt je umístěn v kotli na přední straně a má skosené hrany. Slouží jako skluz pro palivo. Je uchycen na dvou ocelových držácích, které jsou navařeny na tělesu kotle.


CelkeKč Počet kusů: ks. H4a H4H4EKO-U kotel na uhlí se stejnými prřipojovacími rozměry jako u H4a H4H4EKO-U kotel na uhlí se stejnými připojovacími rozměry. Kotel H416EKO se stejnými připojovacími rozměry jako jsou u kotle H4a H418.

V prodeji jsou souběžně ještě i staré typy kotle H4EKO (kde připojovací rozměry nejsu shodné s kotly H4a H4). Prosím informujte se u svého prodejce, popř. Kotel na uhlí H4EKO-U pro ruční přikládání s výkonem 16kW, který splňuje přísná kritéria ekodesignu, díky kterým je možné čerpat také na tento typ dotace na kotle. Kotle emisní třída Produkty mají jen informativní charakter a nelze je již objednat. Můžete jen stáhnout v sekci ke stažení návod kotle s rozpadem náhradních dílů pro případnou objednávku daných dílů např.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky