pondělí 14. května 2018

Samoinstalační splitová klimatizace

Tento způsob klimatizace má velmi tichý chod a proto se je nemusíte bát umístit ani do ložnice. Kompletní systém ve splitovém provedení. Pomocí rychlospojek je možná bezproblémová instalace zařízení.


Díky integrovanému tepelnému čerpadlu přístroje chladí, topí, filtrují a odvlhčují teplý a vlhký vzduch v místnosti do m2. Výběrem a instalací domácí klimatizace nás provede Peter Pavlík z partnerské společnosti Ok- klimatizace. Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Cílem naší společnosti je pomáhat našim zákazníkům v oblasti klimatizační techniky.


Specializujeme se na řešení bytů, domů, kanceláří a technických prostor. Nabízíme kompletní servis, od návrhu až po realizaci klimatizace na klíč. Vnější jednotku lze instalovat individuálně na zemi, na stěně nebo v dobře. Příslušenství : sada prodloužení, předem naplněna, s rychlospojkou nástěnné a podlahové.


Sada domácí klimatizace split PANASONIC pro snadnou montáž. EU ještě nezakazovala se podobné klimy prodávaly jako samoinstalační sada. Multisplitová klimatizace umožňuje klimatizovat více místností za použití pouze jedné vnější kompresorové jednotky.


Blue team - klimatizace vašeho domova. Ta má obvykle přípojku na dvě až pět vnitřních jednotek, jenž se umístí každá do vlastní místnosti. V praxi je tak možné pomocí jednoho multisplit systému vyřešit klimatizaci do celého bytu, rodinného domu nebo několika sousedících kanceláří. Průběh montáže klimatizace.


Foto: autorka Neúsporné klimatizování s pootevřeným oknem. Pověstným hřebíčkem do rakve naší kompaktní mobilní klimatizace bylo utěsňování hadice pro vývod vzduchu. Přestože jsme vyrobili důmyslnou plastovou průchodku do pootevřeného okna, po několika hodinách provozu, kdy se hadice na. Záleží na modelu a výrobci.


Mobilní splitová klimatizace je v zásadě úplně stejná jako klasická dělená klimatizace nástěnná, s jedním jediným rozdílem - spojovací hadice je delší a můžete ji protáhnout otevřeným oknem. Není nutné vrtat do zdí. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. K tomu využívá hadici, která ústí do otevřeného okna nebo otvoru ve zdi či okně. A v tom je právě ten zádrhel.


Aby klimatizace pracovala maximálně efektivně, měla by být všechna okna a dveře zavřené. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Co Vám chybí, je chlaďařská vývěva, kterou se z potrubí vyčerpá vítr, prověří těsnost potrubí a spojů, dále chybí znalosti o spůsobu vedení potrubí (výškové parametry mezi vnitřní a vnější jednotkou) a hlavně nastavení. Vivax ACP-12CH35AULI Rse svým nenápadným designem hodí do každé místnosti. Chladivo je už ve venkovní jednotce, takže žádného chlaďaře nepotřebujete - teda pokud vás nebude trápit svědomí, že jste porušil zákaz instalace klimatizace bez přítomnosti odborníka s papírem.


V Česku jsou z tohoto důvodu samoinstalačky už téměř nedostupné, popřípadě předražené. Splitové (dělené) klimatizace. Doporučuji nakoupit v Polsku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky