úterý 15. května 2018

Mobilní odpařovací klimatizace

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Mobilní odpařovací klimatizace ochlazuje vzduch na vodní bázi. Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Mobilní klimatizaci bez hadice najdete také pod názvy mobilní odpařovací klimatizace , nebo ochlazovač vzduchu, který chladí tím, že vzduch prohání přes vodní filtr se strukturou včelí plástve.


Místo ekologicky náročného a hlučného kompresoru ochlazuje hlavně ledem, ledovacími bloky a vodou. Ochlazuje méně, zato šetrněji. Obejde se bez hadice, je tichá a úsporná. Bohužel totéž platí i pro mnoho prodejců, kteří ochlazovače (někdy také nazývané jako mobilní klimatizace bez hadice či odpařovací klimatizace ) nabízí běžně pod označením klimatizace.


Vždy si proto všímejte níže uvedených znaků, díky nimž tato zařízení od sebe bezpečně rozlišíte. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Jednodílná mobilní klimatizace Sinclair AMC-14P (kW chlazení i topení) se vyznačuje také svou flexibilitou použití. Pro kompaktní mobilní klimatizace je typické, že vydávají nepříjemné zvuky. Například prodejci porovnávají hluk mobilní klimatizace s hlukem ulice, což je velmi zavádějící srovnání.


Přírodní vysoce účinný chladicí plyn R2je ekologický a bez emise skleníkových plynů. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční.


V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí balení každé mobilní klimatizace je hadice pro odvod teplého odpadního vzduchu z místnosti o délce 1. Hadici s odpadním teplým vzduchem. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Pokud jsou hodnoty vlhkosti pod , je vhodné koupit ochlazovač, pokud jsou vyšší, je vhodnější pro ochlazení prostoru klimatizace.


Ve výběru ochlazovače vzduchu tápete a rádi byste dostali odpověď na některé otázky? Nechte se inpirovat například v následujícím rádic Jak vybrat mobilní klimatizaci? Univerzální pro všechny mobilní klimatizace.


Omezuje vstup teplého venkovního vzduchu do interiéru a současně slouží k uchycení odvodního potrubí mobilní klimatizace do okna. Instalace bez jakýchkoliv stavebních úprav i bez použití nářadí. Přenosná odpařovací klimatizace.


U mobilní klimatizace pomocí hadice, která se dá vyvést do připraveného otvoru ve zdi, vyříznuté tabulky do okna či dveří, jen přivřít do pootevřeného okna nebo vyvést do vedlejší místností (prostoru), kde nikomu nevadí ohřátý vzduch. Odpařovací chladicí systém snižuje pokojovou teplotu. Delonghi PAC Ns veškerým příslušenstvím, klimatizace je z výstavní akce kde byla vystavena na ukázku.


Budete-li mít jakýkoliv dotaz ohledně klimatizace neváhejte mě kontaktovat (tel 70006). Klimatizaci můžu zaslat na dobírku nebo osobní převzetí. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Takové chlazení se nazývá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky