středa 23. května 2018

Lis na nerezové vlnovce

Vytvoření pertlu pomocí lisu Rems. Ridgi Rothenberger, Virax. Nenašli jste přesně to, co jste hledali?


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Slouží k zalisování okraje trubky pro zajištění matic a vytvoření styčné plochy pro těsnění. Kompatibilní pouze s trubkami Maral a Eurotis. Výška lisu v nádobce je cm. Mezi dvěma rameny lisu je výkyvný lisovací díl.


Využití a výhody vlnovce. Umožňují napojení vodovodních baterií, WC nádobek na toaletách i propojení okruhů v místech, kde je nutné zachovat pružnost, nebo kde by tvarování z trubek bylo náročné a neefektivní. SITE-TR jsou z materiálu nerez AISI 3použitelné pro tlakové zatížení do PN 1 teplotu média v závislosti na typu těsnicích podložek a jsou schváleny pro pitnou vodu (protokol SZÚ Brno).


Nerezové vlnovcové trubky IVAR. Ručný lis pre vlnovec slúži na lisovanie nerezových pripojovacích trubiek - vlnovcov. Sada obsahuje lis a lisovacie čeľuste. Cookies používame na zlepšenie kvality nášho webu. Pořiďte si nerezovou připojovací trubku neboli vlnovce a vše potřebné okolo za skvělé ceny.


Ruční lis pro trubky z nerzového vlnovce. Výhodami je kompaktní design a inovativní technické řešení. Jednoduchý a malý ruční lis vyroben z ušlechtilé nerezové oceli. S WMF si domů přinášíte tu nejvyšší kvalitu: německá preciznost a nejmodernější technologie značka WMF pro nás vyrábí již přes 1let Vyrábí nádobí a kuchyňské spotřebiče z kvalitní nerezové oceli, které se často dědí z generace na generaci. Lze mýt v myčce nádobí.


Značka myslí i na jednoduchou péči a údržbu, a. Môžete ho využiť taktiež na odšťavovanie citrusov, paradajok, atď. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Lis je vhodný pro získáv. Náš internetový obchod Nejlevnější TZB byl založen na základě dlouholetých zkušeností v oblasti dodávek a realizace technického zařízení budov - TZB (voda - topení - plyn).


Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk, který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití. Pákový lis na citrusy je vyroben z hliníku a nerezové oceli a využijete ho k odšťavnění pomerančů, citrónů, limetek a malých grapefruitů. Příprava citrusové šťávy je jednoduchá - ovoce, které rozpůlíte a položíte na lisovací kužel, je díky pákovému mechanismu rychle odšťaveno.


Výrobky italské značky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je vyrobený z nerezové oceli. Velice jednoduchá obsluha. Vhodný do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky