čtvrtek 31. května 2018

Topná tělesa pro kontaktní ohřev

KERAMICKÉ DESKY Keramické desky mají topnou spirálu umístěnou v drážkách vedle sebe SLÍDOVÉ DESKY Slídové desky bez kovového pláště mají topnou spirálu umístěnou na nosné desce. Uloženy jsou v ohřívané látce při přímém ohřevu a nebo jsou mechanicky spojena s předávacím prvkem při nepřímém ohřevu. Topná tělesa jsou užívána pro kontaktní ohřev pevných látek, kapalin a plynů. Rozměry topných těles jsou dány individuálními požadavky zákazníka a technickými omezeními pro bezpečný provoz.


Topná část tělesa je ovinuta páskem pro lepší přestup tepla do okolního prostředí. Vývody tvoří svorníky a matice M6.

Připevňovací příruby Mjsou opatřeny podložkou a maticí. Tištěná topná tělesa jsou vhodná pro kontaktní ohřev rovinných ploch, případně tekutin přes rovinnou stěnu. Novinkou v sortimentu je tištěné topné těleso na trubce, které je možné využít v aplikacích vyžadujících ohřev proudící kapaliny. Tělesa pro ohřev kapalin.


Pro kontaktní ohřev topných desek a ploten, ohřev klidného nebo proudícího vzduchu, ohřev kapalin, vyhřívání proti námrazám, rozměry a výkon těles dle požadavků zákazníka. Spotřebiče pro domácnost. Tato webová stránka používá cookies pro personalizaci obsahu, reklam, analýzy návštěvnosti a další účely. Topná větev je ukončena přívodními plochými kolíky šíře mm a objímka s ochranným kolíkem je umístěna na plášti topné větve.


Topné těleso je určeno pro přímý ohřev vody v automatických pračkách.

Vyrábíme topná tělesa na zakázku dle Vašich požadavků. Specializujeme se na výrobu a dodávky elektrických topných těles, např. Proto flexibilně reagujeme na Vaše potřeby a přání, nejsme omezeni předem daným sortimentem. Nabízíme Vám technické poradenství, najdeme optimální řešení. Na přímý ohřev se nevyužívají.


Plochá tělesa se slídovou izolací. Na ohřev vzduchu se běžné neužívají. Dají se používat například pro kontaktní ohřev topných desek přiložením, nebo zabudováním do drážek, dále pak pro ohřev klidného nebo proudícího vzduchu atd.


IG Tpro ohřev vzduchu, kontaktní ohřev. Rovná topná tělesa s kovovým pláštěm, která jsou opatřena vývodními lanky. Tento typ topných těles se vyrábí v mnoha různých provedeních, která se liší parametry určujícími jejich použití. Pomocí plochých topných těles GALMATHERM lze snadno realizovat přímý ohřev nebo temperaci skladovacích nádrží a zásobníků. Předností je snadná instalace a možnost umístění i do hlubokých zásobníků.


Kontaktní ohřev pevných látek. Informace potřebné pro stanovení příkonu topných těles ke kontaktnímu ohřevů pevných látek : Specifikace ohřívaného materiálu včetně jeho povrchu( lesklý, černěný apod.). Hmotnost, tvar a umístění materiálu.


Počáteční a cílová teplota. Keramická topná tělesa se využívají na nepřímý ohřev kapalin u aplikací kde je nemožné nebo komplikované ohřívat kapalinu přímým ohřevem ( topná tyč je ponořená v kapalině), např.

Max přípustný tlak je do 4MPa. Přírubová topná tělesa Používají se zejména pro ohřev kapalných a plynných médií v chemickém, loďařském, železničním, plastikářském průmyslu apod. Každé nové jednotlivé zařízení, tj. Pro přesné monitorování provozní teploty je možné šroubovací topná tělesa opatřit integrovanými termostaty a omezovači, teplotními čidly PT1nebo termočlánky. V případě ohřevu vody v nádržích s rychle se měnící hladinou kapaliny mohou být tělesa opatřena ochranou proti chodu na sucho a přehřívání.


Tímto zajistíte lepší dosednutí tělesa na ohřívaný průměr a zajistíte tak optimální tepelnou výměnu. Jejich topná část tedy musí doléhat k tělesu určenému pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky