čtvrtek 16. května 2019

Háčkované letní šaty návod

Home Pro děti Rubrika: Šaty a sukýnky Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Letní dámské háčkované šaty. Háčkované šaty pro mamky.


Dámské šaty , Pro dospělé.

Jemně ženské háčkované šaty. Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala. Na webu najdete mimo jiné návody jak uháčkovat podložku pod hrníček, různé dětské čepičky, vánoční a velikonoční dekorace, nákrčníky nebo bačkůrky. Pomoci těchto videí se dozvíte jak jsem hačkovala červené šaty. Irská krajka u SvětLanky.


V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích.

Pletené šaty a bolerko. Dlouhá ažurová halenka – tunika. Pokud si chcete rozšířit své háčkované dovednosti a naučit se háčkovat cik-cakový vzor, pak zbystřete! V následujícím video návodu se totiž naučíte háčkovat jednoduchý cik cak vzor, který pak můžete použít třeba na dětské deky, polštáře, šaty , prostě cokoliv vás napadne.


Rozpis na háčkované šaty pro velké holky tu chyběl. Už dlouho mám na nástěnce v pinterestu uložených pár fotek, odkaz vždy směřoval na nějaké ruské blogy, kde jsem se akorát topila v azbuce a schema žádné. Tak tady je, outfit mnoha možností :-) Udělejte je jen do pasu a máte tílko, pokračujte níž a vznikne tunika, pokračujte o hoooodně níž a vytvořte šaty. Raději bych zkusila kombinaci s bavlnou, třeba přízi Perla od Vlna Hep. Nicméně 3ani 4gramů Vám na háčkované šaty stačit nebude.


Letos jsme se zamilovali do dýňové polévky a dýní vůbec. Jsou vyrobeny z ne příliš elastického háčkovaného materiálu. Materiál, ze kterého jsou šaty vyrobeny není příliš elastický. Kvalitní letní šaty značkové.


Pokud se chcete naučit plést nebo se jenom zlepšit, podívejte se na návody na pletení zdarma na Prošikulky. Návody na svetry, dětské oblečení, šály apod.

Steggie-mládě stegosaura- zdroj: zahraniční internet. Dívčí letní šaty - archivní zdroj. Mohérový svetřík - archivní zdroj. Adventní kalendář - archivní zahraniční zdroj. Přesně pro vás jsme tu my, Stylomat.


Originální design v kombinaci s příjemným materiálem je. Materiál: 1 bavlna CattyHáčik mmNožniceMateriál na výplň Postup: Začneme magickým kruhom, uháčkujeme si RO. Pochváľte sa svojimi ručnými prácami, inšpirujte sa nápadmi šikovných žienok, vyskúšajte tvorenie podľa podrobných návodov.


Môžete pridávať fotky vašich dielok (prosím, len s vašou tvorbou), alebo sa pýtať a vymieňať skúsenosti v Diskusnom fóre. Také doufám, že brzy zmizí. Zatím se mi nejlépe prodávají bezprstové rukavice.


Nestačím je pomalu vyrábět a na Fler se ani nedostanou :-) Nevěřila bych, že budou mít tak velký úspěch. Načerpejte inspiraci a ozdobte si svůj domov moderními, vlastnoručně vyrobenými háčkovanými dekoracemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky