pátek 10. května 2019

Plynová páječka 3 v 1

Plynová páječka 3 v 1

Ano, přeji si být v budoucnosti pokaždé od Lidl Česká republika v. Váš souhlas k zasílání informací o dostupnosti výrobků můžete kdykoli odvolat. Odhlášení můžete provést kliknutím na odkaz umístěný v dolní části e-mailu, který jste. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Sada plynovej spájkovačky Rothenberger Industrial 03.


Sada Rothenberger je skvelým pomocníkom pre prípravu sladkých jedál s karamelovou krustou. Karamelová krusta je veľmi obľúbená v španielskej a francúzskej kuchyni. Lidl nabízí v akci plynovou páječku Parkside PT3s plynule nastavitelným výkonem. Má funkci páječky (maximální teplota 3°C), horkovzdušné… 3Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny.


VersaTip je výkonná bezdrátová páječka se šesti vyměnitelnými hroty. Díky nastavitelné teplotě jsou zajištěny široké možnosti použití. Tato snadno ovladatelná páječka je vhodná. Vhodná v elektrotechnice. Páječku je možné používat.


Obecně platí, že čím vyšší je příkon, tím rychlejší je nahřátí hrotu. W – pájecí pera, doba nahřátí se pohybuje v rozmezí až minuty. Vaše žádost stížnost byla přijata a evidována v našem systému. Budeme se snažit na ně odpovědět co nejdříve. Praktická plynová pájecí s ochranným obalem který má v sobě zabudovanou jiskřící část pro zapálení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Další slevy dílny na Kupi. Kapacita nádržky ml která umožňuje provoz až po dobu minut. Pracovní teplota je 8°C.


Tlak plynu je bar a. Kompaktní a výkonná multifunkční plynová páječka. Všestranný přístroj s plynule nastavitelným výkonem. Horkovzdušná pistole - na tvarování plastu nebo odstraňování laku - 3. Pájka odporová 30W, 400°C Spolehlivá hrotová pájka pro jemné práce v elektrotechnice.


Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Správně by se nemělo říkat plynové masky, ale ochranné masky. Hovorové označení totiž může budit dojem, že její funkce je opačná, a maska nějak zajišťuje plyn, místo aby svého nositele před ním chránila. Plynové masky,filtry, ARMY-SURPLUS.


Kontrolní okénko v krytu umožňuje kontrolu úrovňe plynu. Měděná plynová páječka , ideální pro měkké pájení okapových žlabů měděných plechů a pozinkovaných ocelových plechů až do tloušťky mm. Kladívkové pájedlo je opatřeno 3g měděnou pájecí hlavou, kterou lze demontovat po povolení šroubu, takže přístroj lze používat jako normální pájecí hořák. Pájka plynová TOOLCRAFT PT-5sada Univerzální kombinace plynové páječky a hořáku s ergonomickým tvarem. S praktickým piezo zapalováním.


Pro pájení nebo nahřívání materiálů bez použití el. Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava (2). Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Plynová páječka 3 v 1

Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky