úterý 14. května 2019

Kemp galeb

Treat your feet with the gentle touch the sun bathed sand. The large sandy beach stretches along the entire campsite Galeb , and due to the extremely shallow sea it is particularly suitable for families with small children. Kamp Galeb smješten je na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more.


Camping Galeb situated at the entrance to the town of Omiš on the way south from the city of Split. Among more than 2pitches you will surely find a suitable place for your camper, caravan or tent, surrounded by the sea and our beautiful sandy beach on the one side, and the impressive Omiš rocks on the other side.

Kemp Galeb se nachází při vjezdu do města Omiš. Mezi více než 2stanovišti určitě najdete vhodné místo pro váš karavan či stan, budete obklopeni mořem a naší krásnou písečnou pláží na straně jedné a působivými skalami na straně druhé. Pro děti jsou pořádány animační programy. Vybavení a služby kempu wifi zdarma. Location: Camping Galeb is situated on the entrance to the picturesque town of Omiš, a town of pirate history, near the impressive canyon of river Cetina and its river mouth.


The distance from the camping to the largest city on the Croatian coast – Split is only km. Recognised as one of Croatia’s best campsites, the three-star Camp Galeb is located kilometres south east of Split in Dalmatia. The camp is situated in Omiš at the mouth of the Cetina river and can accommodate up to 1.

Tříhvězdičkový kemp Galeb je uznávaný jako jeden z nejlepších kempů Chorvatska. K dispozici je zde řada mobilních domů, z nichž je většina umístěna podél 3metrů dlouhé pláže kempu. Díky svým mnoha sportovním aktivitám je kemp. Kemp Provides Keepmoat Employees with an Always On Application Experience. Enabling staff to easily and securely access key business systems and applications through their devices, no matter where they are locate was a key pillar of focus.


Galeb v severní části letoviska Omiš, cca 2m od centra. Ubytování bylo výborné. Kemp nebyl příliš velký,děti si mohly hrát a neztratily se. Dvě toalety a sprchy byly příjemnou výhodou s našimi dětmi.


Klimatizace a celkové vybavení nám vyhovovalo. Obchod s pečivem byl přímo v kempu a market 1m od kempu. Město Omiš velice krásné. Písečná pláž se nám líbila,využili jsme. Galeb sa rozprestiera pozdĺž pobrežia, vo vzdialenosti cca minút peši od centra mesta Omiš.


Mobilné domy sú vzdialené od pláže cca – 1m. Popis: súčasťou kempu je recepcia, zmenáreň, bazén so sladkou vodou, ležadlá pri ba. Vláda SR na mimoriadnom rokovaní v súvislosti so šírením Koronavírusu schválila opatrenia, ktoré prikazujú uzavrieť prevádzky služieb, t.

Voda je sice trochu studenější ale ve stupňových vedrech osvěží. Navíc si lze půjčit kola. Sports grounds, sandy beach and sea are an ideal combination for spending your holiday. Nespočet nádherných, velkých i menších oblázkových pláží a nádherné rostlinstvo obklopující starobylé pirátské mìstečko Omiš, je lákadlem pro turisty z nejen z České republiky. Hodnocení a recenze hotelu, mapa, fotogalerie.


INVIA je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od desiatok cestovných kancelárií. Recepce kempu Galeb , restaurace, pekárna, obcho směnárna, WI-FI za poplatek, internetový koutek, sejf, parkoviště. Vyber si nejprve to správné ubytování, poté se vydej na dovolenou do destinace Omis (Dalmácie, Chorvatsko).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky