středa 15. května 2019

Laboratorní peristaltické čerpadlo

Laboratorní hadicové peristaltické čerpadlo. V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty. Pro přepravu zboží využíváme Zásilkovnu, Českou poštu, DP Toptrans.


Dotykový displej, snadné ovládání, jednoduché nastavení hodnot. Možnost připojení nožního spínače pa dávkovací pistole. Hadicové čerpadlo je osazeno dvěma hlavami.


Je ideální pro laboratorní aplikace. Tato kompaktní řada zaručuje přesný průtok a konzistentní dávkování do 8. Watson Marlow 1Series. Specialisté na průmyslová čerpadla! Analogové peristaltické čerpadlo pro vysoce viskózní médium,. Jsou navržena pro přesné čerpání agresivních, korozivních i sterilních médií, splňují všechny požadavky na bezpečnost provozu i obsluhy a jsou vhodná i pro nepřetržitý provoz.


V kontaktu s čerpaným médiem je pouze vnitřek hadice, a proto je čištění tak snadné. Rotující patka či válec tlačí na celou délku hadičky a nutí čerpanou kapalinu k pohybu od sání k výtlaku. V místě uvolnění hadičky se vytvoří podtlak, který nasaje čerpanou kapalinu. Peristaltické (hadicové) čerpadlo je čerpadlo objemové.


K dispozici jsou čerpací hadičky s objemem 3 1a 1µl na otáčku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pracuje na principu paměti materiálu ze které je vyrobena flexibilní trubice čerpadla, která je střídavě stlačována a uvolňována.


Během pomalého otáčení. Stačí vám pouze jeden klíč a minuta pro demontáž hadičky z nového čerpadla Verderflex Rollit. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Z důvodu pandemii koronaviru jsou omezeny možnosti platby, dobírka není možná. PERISTALTICKÉ ČERPADLO Jednoduchá obsluha, bezkonkurenční cena Můžete si vybrat šesti nebo osmi válečkový model. Změna průtoku je možná výměnou hadičky o jiném průměru. Současně je možné připevnit dvě hadičky.


Všechny modely jsou poháněné synchronním motorem s konstantními otáčkami. Pohon je zajištěn krokovým Pohon je zajištěn krokovým motorem, který zajišťuje vysokou stabilitu a reprodukovatelnost rychlosti otáčení. Aktuální informace o dodacích lhůtách germicidních lamp.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás ubezpečili, že pečlivě evidujeme veškeré Vaše objednávky na germicidní lampy v pořadí, v jakém byly učiněny, resp. Vyjímečná jednoduchost, snadnost použití a schopnost proměnlivého průtoku. Ideální používání pro průtok kapalin ve sterilním, korozivním a běžném pracovním prostředí. Jeho výhoda je přesné dávkování a žádný styk kapaliny s mechanikou čerpadla.


V-24V čerpadla pro solární aplikace. Rotor vývěvy má dva válečky, které z hadičky vytlačují plyn. Používá se jako čerpadlo ( peristaltické čerpadlo ) i vývěva u velmi jednoduchých laboratorních aplikací. Kapalinová (vodní) vývěva. Trubicí rychle proudí kapalina, trubice vede do odčerpávaného prostoru.


R a SR – ve většině případů není nutno demontovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky