úterý 28. května 2019

Duofix montážní návod

Pro konstrukce prováděné suchým procesem. Usnadňují instalaci toalet, pisoárů, umyvadel, umyvadlových baterií nebo odtoků ve stěnách sprchových koutů. Ucelený předstěnový systém univerzálně použitelných, samonosných montážních prvků pro uchycení všech sanitárních zařizovacích předmětů v konstrukcích prováděných suchým procesem. Duofix Special je montážní prvek pro suché procesy určený k montáži mezi dvě stěny.


Jeho uchycení do stran oceníte všude tam, kde zadní stěna není dostatečně únosná, nebo kde je uchycení do bočních stěn technicky jednodušší. Univerzální a rychle použitelný montážní prvek pro veškerá řešení v oblasti suchých procesů. Přispívá také podstatnou měrou ke splnění těch nejvyšších nároků na akustickou a protipožární ochranu. Je to montážní prvek na použití do lehkých sádrokartónových stěn a příček, před masivní stěnu. Instalace prvku je mimořádně.


Geberit Duofix je určen. Montážní prvek Duofix pro bidet, univerzální. Interaktivní montážní návod jak připevnit závěsný klozet. K montáži do částečně vysokých předstěnových instalací a. Je třeba zabezpečit rovinnost střešní plochy, jinak může u krytiny dojít ke zvlnění. Zrevidujete všechny montážní prvky (dotaženost), zametete a vyčistíte střechu od špon, zbytků plechu, špíny.


Duofix montážní návod

Pozor, špony vzniklé provrtáním šroubů nesmí zůstat za žádných okolností pod těsněním. Veškeré okraje prostřihů, střižené hrany ošetříte opravnou barvou, aby jste zabránili korozi. Návod na použití:Při dávkování do topidel vhoďte sáček na rozžhavené palivo a topidlo uzavřete, aby účinná látka neunikla do okolí.


Snížil by se tak čisticí účinek a mohlo by dojít k uvolnění nepříjemného dýmu případně zápachu do místnosti. Používejte vždy uzavřené sáčky Kominíčka. Montáž závěsného WC od společnosti GLYNWED. MCM vrchní otočné výtokové ramínko - na umyvadlo.


Vzdálenost upevnění umyvadla. Connect věšák na ručník včetně upevňovací sady. Použití:pro konstrukce prováděné suchým procesempro montáž do. Rám prvku je vyroben z. Je určen pro montáž suchým procesem do lehkých sádrokartonových příček nebo k instalaci před masivní stěnu.


Máte zájem o naše produkty? Také nám můžete poslat nezávaznou poptávku prostřednictvím poptávkového formuláře. WC SET JE DODÁVANÝ BEZ OVLÁDACÍHO TLAČÍTKA.


Podomítkový WC modul - nejprodávanější z montážních modulů pro zabudování do předstěnové instalace na částečnou nebo celou výšku místnosti. GEBERIT - Duofix Sada pro závěsné WC 111. Díky tomu, že produkt nemá přírubu, je splachování mnohem efektivnější a ekonomičtější, nespotřebujete velké množství vody.


Moderní a kvalitní řešení pro. Lze ji namontovat na rám nebo na zeď. Má univerzální bílou barvu. Součástí balení je montážní sada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky