úterý 14. května 2019

Minitrouba severin

Minitrouba severin

Jinak ale funguje minitrouba úplně stejně její dospělá varianta, takže v ní upečete třeba i nejlepší velikonoční nádivku. Výhodou oproti integrovaným spotřebičům je ten, že ji v domácnostech, kde se trouba tolik nepoužívá, lze uklidit do skříně či sklepa a nezabírá tak cenné místo v kuchyni. Je vybavena pečícími programy. Pokud máte rádi grilované maso, nebo kuře, jistě uvítáte otočný gril. Pokud dáváte přednost pizze, potom na pizza kamenu, který je v příslušenství této trouby upečete tu nejkřupavější pizzu.


Mnohostranně použitelná pro přípravu pizzy, hranolků, pečeně nebo nákypů, pro pečení koláčů, rozpékání housek atd. A UFC Hall of Fame member, Severn is considered one of the leading pioneers of mixed martial arts and the first true world-class wrestler to compete in the Ultimate Fighting Championship. Tato minitrouba s velmi malými rozměry je především určena do malých kuchyní nebo chalup, jelikož nezabere moc místa a je vhodná pro každého chalupáře nebo méně náročné uživatele. Grilovací mřížka je vhodná pro přípravu.


Nabízí vnitřní objem litrů. Horní a spodní ohřev lze zapnout odděleně nebo kombinovaně Nastavení teploty v roz. Na výběr máte ze funkcí ohřevu.


Minitrouba severin

Díky svým rozměrům je vhodná do kuchyní s minimálním prostorem. Objem trouby litrů vám umožní pohodlně upéct například celé kuře či chutnou pečínku na nedělní oběd. Trouba je vybavena pečícími.


Free delivery and returns on eligible orders. Buy Severin Mini Oven Litre with Hot Air Function Brushed Stainless Steel at Amazon UK. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Minitrouby se mezi sebou vzájemně liší.


Minitrouba severin

Nově přehlednější a rychlejší. Výpínačem lze vybrat ze pozic ohřevu. Díky otočnému rožni připravíte křupavé kuře. Pizza kámen zajistí dokonalou přípravu pizzy. Teplotu je možné nastvit od 1do 230°C.


Mini trouba splňuje novou normu EU (A13) na tepelnou izolaci, nedochází přehřívání pláště a dvířek trouby, velký vnitřní prostor o objemu litrů, pečících funkcí, horní a spodní topné těleso a ventilátor, vy´škově nastavitelny´ pečící plech, minutový časový spínač, snadno udržovatelný nerez vnitřní plášť trouby, plynulé nastavení teploty v. Nabídne vám základní programy. Otočným voličem pohodlně navolíte teplotu pečení až do 230°C. Přehled zboží s největší #128175; slevou. Veškeré informace o produktu.


Minitrouba severin

Pečieme spolu - SEVERIN. Sporáky a mikrovlnky Vstavané pečenie a varenie Umývačky riadu Mrazničky Kuchynské roboty a šľahače Vaflovače Pece na pizzu. Celkový objem pečícího prostoru je litrů. Je vhodná i na pečení pizzy o průměru až cm. Stolní pečicí mini trouba je všestranný pomocník do malé domácnosti, na chatu či chalupu.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky