čtvrtek 23. května 2019

Lapovaci pasta na ventily

V našem eshopu nabízíme brusné a leštící pasty, kotouče látkové, sisálové, filcové, lamelové. Provádíme leštění a povrchové úpravy. Poskytujeme praktické rady a návody k leštění a broušení, poradenskou službu.


Srdečně Vás zveme na prezentaci ionizační techniky, která se bude konat. Brusné, lapovací a leštící pasty Tyto pasty jsou vhodné pro broušení a leštění s výsledným obyčejným, matným až lehce lesklým povrchem.

Jemná pasta umožňuje rychlé a správné otření ventilů. V tomto případě hodně záleží nejen na složení prostředků, ale na podmínkách faset a samotných detailů. Kromě toho, lapování ventilů vlastními rukama není vždy od každého. Tetraborová pasta najde své využití ve strojírenství a všude tam, kde je potřebné realizovat hospodárné lapování a jemné broušení.


Lze jej použít na širokou škálu materiálů od umělých hmot (jako např.teflon), barevné kovy, oceli přes titan až k tvrdo-kovům. Výběr zrnitosti lapovací pasty závisí na výchozí a požadované drsnosti opracování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pasta k broušení ventilů Teroson obsahuje vodou rozpustný syntetický olej a elektrokorund. Ve dvojité dóze se nachází hrubá pasta pro zabroušení a jemná pasta pro následné dobroušení.


Produkt se používá k broušení ventilů, na kužely ventilů, kovové kohouty a kuželky kohoutů z bronzu a mosazi. Na jednu stranu Tě chápu, ale jak jsem říkal, záleží na tom, jak tu motorku chceš provozovat, jestli si ji chceš nechat delší dobu, nebo jestli to pustit z baráku. Jeslti chceš teď jenom tu opravu odložit kvůli brokům, tak počítej ještě s jednou věcí: udělat ventily , to nejsou jenom ventily a samotná práce na nich.


Prvotřídní pasta na finální úpravu válcových spojů, kuželů ventilů, kovových kohoutů a ploch, kde se vyžaduje vysoká přesnost uložení. Dvě tuby obsahují hrubou a jemnou pastu. Lapovacia a leštiaca pasta Dipo - Klasická pasta na leštenie nekalených ocelí a hliníka. Lapovací pasta se používá při zabrušování-lapování dosedacích ploch.


Souhlas se poskytuje na dobu do odvolání souhlasu. Subjekt údajů bere na vědomí, že má práva dle ust. Pájecí kapalina neutrální 30ml. Pro měkké pájení mědi, mosazi, pozinku a pod.


Nehodí se k pájení plošných spojů a elektronických zař.

Stolní pila na minerály je opět SKLADEM! Na konci léta se kompletně vyprodala pila ve verzi bez bowdenu (č.p. 114) a minulý týden byla opět naskladn.


Pasty CT se můžou ředit ropnými produkty a CW pasty vodou. Zapomněl(a) jste heslo? Přístroj pro zabrušování ventilů na motoru s připojením na vrtačku.


Ulehčí zabroušení ventilů. Automatická změna směru otáček. Použití ve spojení s jem. Brusné pasty na ventily V naší nabídce najdete brusnou pastu hrubou pro zabroušení a brusnou pastu jemnou pro následné dobroušení. Diamantová lapovací pasta na vodní bázi 5g DIMAPA.


Kupte si honovací a lapovací oleje - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky