pondělí 27. května 2019

Čerpadlo do vrtu noria

NORIA do studní a vrtů. Ponorné čerpadlo s vodou chlazeným motorem a nízko umístěným sáním vhodné zejména do studny, nebo širších vrtů. Souhlasím s informováním o novinkách a akcích na.


Hodnotenie produktu:. Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Výrobce.

Velikost nádoby zejména ovlivňuje četnost spínání čerpadla, proto je např. Minimlní průměr - mm - představují čerpadla SIGMA NAUTILA 3EVFU (čerpadla do vrtů 100mm). NAUTILA EVAU a další vybrané modely jsou vhodné do vrtů o průměru 110mm. Vlastníme veškeré technologie potřebné pro vývoj a výrobu čerpací techniky, elektromotorů a šachet.


Komponenty si sami vyrábíme a můžeme tak důsledně kontrolovat kvalitu výsledného výrobku. Vám velmi usnadnit práci, ať už se jedná o pouhé zavlažování zahrady, zásobování Vaší chaty vodou ze studny, nebo při odvodňování zatopeného sklepa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti. Vybrat si můžete snadno podle šířky vašeho vrtu. Pro pohodlnou instalaci doporučujeme volit výběr čerpadla do vrtu podle průměru s rezervou (spouštění, vytažení, oscilace při startu čerpadla apod.).


Vícestupňová odstředivá čerpadla řady SDm jsou určena do vrtaných studní od průměru 90mm. Jsou vybavena plovoucím oběžným kolem, což zvyšuje jejich odolnost vůči případnému obsahu písku ve vodě. Servis - opravy přímo u zákazníka ANA- 1- N ponorné čerpadlo do vrtů. Pokud potřebujete čerpat z velkých hloubek, doporučujeme použít čerpadlo do vrtu s vysokým výtlakem, které vám zajistí dodávku vody do domů, zahra zemědělských usedlostí, požárních hydrantů v objektech hotelů i do větších průmyslových a zemědělských objektů.


Od ostatních se odlišuje vysokou hodnotou max. Ponorná čerpadla na vodu do vrtu , čerpadla do kopané i vrtané studny. Vaší potřeby - viz rozklikávací políčko PRODLOUŽENÍ KABELU ČERPADLA (umístěno nahoře nad cenou čerpadla). K čerpadlu Grundfos SQ 2-s prodlouženým kabelem ZÁVĚSNÉ ZAŘÍZENÍ ZDARMA.


ANAINOX třífázový motor - přívodní kabel 25m. Solární ponorné vřetenové čerpadlo do vrtu 3S36-VDC-300W. Ponorné vřetenové čerpadlo pro hlubinné čerpání z vrtu nebo studny. Litinové čerpadlo , litinový plášť motoru, max.


Vhodné pro zásobování vodou nebo zavlažování. Tradiční český výrobek. Speciální čerpadla do vrtu pro sání vody ze stále početnějších hlubokých vrtaných studní.

Pro práci v tak náročném prostředí jsou chytře konstruována, disponují vysokým tlakem a extrémně dlouhou životností. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ponorné čerpadlá do vrtu Ponorné čerpadlá na pitnú vodu sú určené na čerpanie čistej, chemicky neagresívnej vody bez pevných prímesí a abrazívnych častíc z úzkych vrtov, studní alebo nádrží v domácnostiach. Vřetenová hydraulická část jednoduše vyměnitelná a odolná nečistotám s malou zrnitostí.


Zvládne jemný písek a tvrdou vodu. Doporučujeme instalovat do nových vrtů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky