čtvrtek 30. května 2019

Peletová kamna s výměníkem zkušenosti

Vytápění - peletová kamna s výměníkem už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Peletová kamna s výměníkem.


Interiérová peletová kamna s teplovodním výměníkem nabízejí možnost vytápění celého topného systému a zároveň jedinečnou atmosféru pohledu na oheň v interiéru. Tato kombinace klasického vytápění a moderní technologie je ideální pro rodinné bydlení.

Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře. Doporučujeme, prodáváme, instalujeme a servisujeme peletová kamna s výměníkem , kotle na pelety, teplovodní peletová kamna a krby od výrobců: Opop, Ponast, Benekov. Zejména však exkluzivně zastupujeme v České republice špičkové italské výrobce Ungaro , Kalor , Lincar , Caminetti Monte Grappa a další, kteří určují vývoj a trend v oblasti vytápění peletami. Máme dlouholeté znalosti a zkušenosti s prodejem těchto výrobků. Přispěli jsme k dobrému jménu této značky, která nese znaky kvality a spolehl.


Ve spolupráci s firmou RD Rýmařov instalujeme krbová kamna s výměníkem standartně do pasivních a nízkoenergetických domů z jejich nabídky. Krbová kamna na pelety pro pasivní a nízkoenergetické domy. Na naše peletová kamna s výměníkem nyní můžete získat dotaci až v programu Nová zelená úsporám.

Klikněte pro více infomací. Zajímáte se o krbová kamna ? V tom případě jste na správném místě. Zvolit si také můžete, zda hledáte krbová kamna s výměníkem nebo bez výměníku nebo zda hledáte kamna akumulační.


Na trhu jsou tisíce modelů krbových. Případně samozřejmě další zkušenosti. Abychom to shrnuli, peletová kamna se vyplatí, pokud si je pořídíte s výměníkem a budete jimi vytápět celý dům.


Pro občasné topení na chalupě nebo jako doplňkové vytápění obýváku budou pořád drahým luxusem. Při jejich pořízení také zvažte, zda si budete chtít občas zatopit i dřevem - v takovém případě. LaNordica - Extraflame, a její sesterskou firmu Dal Zotto, které jsme před lety zavedli na český a slovenský trh. Zastupujeme další značky: Palazzetti.


Fungují stejně jako kotle na pelety, ale není potřeba další místnost - kotelnu. Dobrý den, myslím si, že zajímavou alternativou pro Vás by byl kotel či kamna na pelety s výměníkem a vytápět celý dům tímto způsobem, měli by jste určitě hodně velikou úsporu, ve srovnání s elektrikou. S necelým metrem výšky a zhruba půl metrem hloubky a šířky jsou modely „Pelletto“ a Almeira učiněný.


Lokální kamna s výkonem od až kW vytopí místnost kolem m2. Ocelové opláštění je ve smaltovaném provedení.

Distribuce vzduchu je podpořena ventilátorem a vychází mřížkou nad dvířky směrem dolů. Litinová konstrukce spalovací komory pro dlouhou životnost. Tepelné ztráty máme spočítané na cca 7kW.


Vytápění – peletová kamna s výměníkem už rozebírají maminky na webu. Víme, že levněji vyjdou klasické krbovky s výměnikem , ale musi se. Díky kvalitnímu palivu se nemusí tak často čistit a mají podstatně méně popele. Varianta s výměníkem dokáže vytopit celý dům. Výměník představuje ocelovou.


Tento typ kamen lze používat jako plnohodnotný zdroj tepla pro celou domácnost včetně ohřevu užitkové vody. Díky moderním technologiím – internetový a gsm modul lze tato. Klover BI-FIRE MID s výměníkem.


Kamna s výměníkem teplév vody pro připojení na radiátory v naší nabídce. Jedinečná krbová kamna na dřevo a pelety s teplovodním výměníkem Ungaro FIRE Classic jsou na české trhu vyhledávaným zdrojem tepla. Uvažuji o kamnech s poměrem výkonu 2kW do prostoru a 8kW do vody.


Je reálné při takovémto poměru krbová kamna provozovat, pokud budou umístěna v prostoru, který má ztrátu cca 5kW? Hoří krásným čistým plamenem. Připravujeme : V týdnu od 22. Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu!


V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety. Narozdíl od klasických kamen umí peletová kamna produkovat výkon již od 5kW a tím jsou vhodná do moderních NED a pasivních domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky