pátek 24. května 2019

Velkoobchod domo

Prodej domácích spotřebičů DOMO a PRIMO - domácí pekárny, kávovary, kráječe potravin, mikrovlnné trouby, pánve WOK, grily a další drobné kuchyňské spotřebiče. Provozovna a prodejna DOMO -elektro s. Pomocí parní trysky připravíte snadno i cappuccino nebo latte. Popis: Výkonný tyčový a ruční aku vysavač 2vv bezsáčkovém provedení s cyklónovým systémem oddělení nečistot a prachu a účinným HEPA filtrem třídy Hs filtrací mikročástic až 9. Pákový kávovar je také velmi nenáročný na údržbu.


Vytvorené na technológii BarIS.

NET (c) KASO Technologies s. Design by DOMOSS TECHNIKA, a. K domácím pekárnám nabízíme také chlebové směsi. Ak sa chcete stať našim partnerom, prosím kliknite na tlačítko REGISTRÁCIA, vyplňte a odošlite registračný formulár a náš obchodný zástupca Vás bude kontaktovať. Největší německý výrobce hotových kompletních chlebových směsí do domácích pekáren firma Küchenmeister nabízí rozmanitý sortiment těchto produktů od obyčejného sendvičového až po různé kombinace černých chlebů s různými druhy semínek. Kompletní chlebové směsi v praktických půlkilogramových baleních velmi usnadňují přípravu Vašeho domácího chleba. Velkoobchod v Domažlicích a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Eshop. Produkty značky DOMO můžete koupit u Conrada v internetovém obchodě plném elektroniky a techniky.

Veľkoobchod logistika – sklad Madunice. Bytové dekorace, doplňky a dárky ve stylu Provence - velkoobchod , maloobchod a e-shop. Nabízíme doplňky a keramiku s levandulí, koše, věnce, proutí, srdce. PVC podlaha v rolích LINO, kolekce DOMO propůjčí interiéru moderní vzhled a útulný pocit za přijatelnou cenu.


V nabídce je celkem vzorů, v dekorech dřevo, korek a kámen. K použití jako podlaha v domácnosti nebo komerčních prostorách. Pvc podlaha má protiskluzovou úpravu, je odolná proti opotřebení, stálobarevná pod.


Naše stavebniny vám přináší širokou nabídku stavebního materiálu. Spravujete střechu, rekonstruujete byt? Ten správný stavební materiál najdete vždy u nás. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se.


Vybírejte si Palačinkovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Víme, co dělá z domácnosti domov. Naše domácí potřeby jsou funkční i kreativní, podívejte sami! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


LED žiarovky za super ceny. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu.

Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Elektroinstalační materiál, svítidla, osvětlení, led osvětlení, led svítidla, led žárovky, led trubice, termostaty, zásuvky, vypínače, baterie, satelity. Koberce - PVC podlahy - Parkety - Montáž.


Pozrite si galériu nápadov a inšpirujte sa súčasnými trendami, všetky produkty na fotografiách sú v našom portfóliu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky