úterý 21. května 2019

Trychtýř na benzín

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu, trychtýře či přečerpávače. Plechový kanystr na benzín a naftu (litrů).

Sheron trychtýř na palivo má antistatickou úpravu a sítko pro zachycení nečistot. Hubice na kanystr, pro 20l kanystr na benzín , EXTOL PREMIUM. Na kolchoze, kde benzin skutečně byl, nabylijsme také zajímavé poznatky. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Kanystr na benzín 5l s nálevkou OLO0UNIVERSAL.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Plastový trychtýř , nálevka na palivo, včetně ohebného a zalomeného nástavce.

Barva je černá, nebo červená. Včetně toulce na nářadí. Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak i na zahradě. Trychtýř na cestovní moto kanystry Lejík na cestovní moto kanystr. Díky tomuto plastovému trychtýři, který se nasazuje přímo na cestovní kanystr neukápne ani kapka paliva vedle.


Cestovní moto kanystry Ostrava. Pocínovaný kovový kulatý trychtýř pro průmyslové použití. Především je vhodný pro nalévání benzínu, oleje, vody a dalších látek. Kovový trychtýř můžete vybírat ve dvou průměrech. Nálevka průmyslová pocínovaná.


Vhodná na benzín , olej, vodu atd. Mosazný trychtýř na prach umožňující přesné nasypání černého prachu na dno hlavně předovky. Tím nedochází k ulpívání prachu na stěnách hlavně a zvyšuje se přesnost každého výstřelu. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše.

Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr. V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr, stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. OBI kanystr na benzín má certifikaci UN, takže je schválen pro přepravu benzínu a nafty. Naftu a benzín bezpečně dopravíte do cíle díky kanystru na provozní kapaliny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V souladu s nařízením o ochraně, doručujeme po celé ČR kurýrem DPD-Geis, který Vám zboží doručí přímo na Vaši adresu. Současně doporučujeme bezhotovostní úhradu bankovním převodem, kurýr hotovost v těchto dnech nepřijímá a platby kartou nemusejí v daný čas s jistotou fungovat. Plastové a kovové nádoby na technické kapaliny a trychtýře. Do každé autodílny nebo do domácí dílny patří trychtýř a nádoba na vypuštění oleje, popřípadě kanystr na palivo. V nabídce naleznete trychtýře velké, malé i sady trychtýřů.


Nabízíme kanystry kovové, plechové, plastové, s UN kódem vhodné pro skladování i přepravu nebezpečných látek, pohonných hmot. Trychtýře jsou odolné chemickým látkám typu nafta, benzin a oleje. Bezpečnostní kanystry na hořlaviny.


Benzín Eje schválený na používanie vo všetkých benzínových vozidlách Renault predávaných od 1. F5R 7s priamym vstrekovaním, Me.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky