čtvrtek 30. května 2019

Lakovna wagner

WAGNER sříkací technika. Práškové lakování je moderní technologie povrchové úpravy kovů. Používáme moderní zařízení Wagner. Lakování probíhá na principu elektrostatiky, tato metoda je vhodná pro úpravu kovů.


Práškové barvy neobsahují těkavé látky, jsou ekologické a odolné proti korozi.

Dlouholeté působení na trhu a používání špičkového vybavení, jakým je např. Wagner se automatickými pistolemi ve vodorovném uložení či plně automatizovaná linka Decoral, zajišťující vakuaci až profilů najednou, z nás dělá opravdové specialisty v tomto oboru. Jako specializovaný dodavatel systému a komponentů nabízíme kompletní rozsah produktů. Od jednotlivých komponentů pro dávkování, řízení, aplikaci, kabinové systémy, odsávací stěny, filtrační techniky, polohové a pohybové techniky až po komplexní systémy pro práškové nanášení barev. Jobs Česká republika - Volná místa.


Asistent (-ka) výrobní linky. Inženýr (-ka) řízení výroby. Firma Surface Tech, spol.

V dohledné době pro vás chystáme rozšíření námi nabízených produktů o další značky. Provádíme povrchovou úpravu ocelových, hliníkových i pozinkovaných plechů, krytů, profilů, trubek, rámů, svařených dílů, konstrukcí, apod. Naše nová prášková lakovna je plně k. Prášková lakovna WACE, provozovna SOUKENÍK se nachází v Plané nad Lužnicí. Dvousměnný provoz lakovny zajišťuje plně kvalifikovaných pracovníků.


Od počátku jsme vsadili na kvalitní a moderní zařízení, a to z nás dělá stabilní práškovou lakovnu, kterou využívá stále více firem a. Po dvaceti letech provozu práškové lakovny společnost Karsell s. MBlak - velkokapacitní prášková lakovna v Brně. Jsme zavedená prášková lakovna , působící na trhu od r. PRÁŠKOVÁ LAKOVNA AVAPS. Originální práškové barvy od předních evropských výrobců ve všech provedeních a odstínech dle vzorníku RAL.


PXS práškové centrum integruje řídící moduly a je ovládáno přes dotykovou obrazovku. Kompaktní konstrukce umožňuje prostorově úsporná řešení a ergonomickou integraci systému do. Kromě svařovacích poloautomatů máme k dispozici robotizované pracoviště vybavené roboty KUKA, CLOOS a MOTOMAN.


Zde se svařují na speciálních svařovacích přípravcích členité a náročné svařence, kupříkladu válcová vřetena do ručních sekaček trávy nebo přesné stavební rámy pro sanitární techniku. Petr Chochol - Wagner centrum (Planá nad Lužnicí) Lakovací technika a prášková lakovna.

Povrchové úpravy fasád a ocelových konstrukcí. Elektrostatické zařízení pro nanášení rozpouštědlových barev (výrobce Wagner ) Sušící box s teplotou do °C. Cena se může lišit v závislosti na složitosti výrobku, použité barvě nebo na počtu kusů.


V případě zájmu Vám zpracujeme konkrétní cenovou. Lakujeme všetko kovové. Vykonávame práškové lakovanie všetkých kovových predmetov – oce ľ ové, hliníkové i zinkové plechy,… Kvalitné práškové farby. We powder coat everything made of metal.


We provide powder coating of all metal objects – steel, aluminium and zinc sheets,… Quality powder paint. We use original powder paint from leading European manufacturers in all designs and sh. Tato práškovací kabina pro dva lakýrníky s multicyklonem pro zpětné použití práškové barvy umožňuje rychlou výměnu. Velkokapacitní lakovna Kapitánka v současnosti disponuje několika provozy na aplikaci nátěrových hmot. Vzhledem k neustálým poptávkám zákazníků jsme byli nuceni tyto technologie rozšířit,abychom byli schopni požadavky zákazníků plnit.


Lakovna nabízí mokré lakování nákladních a dodávkových vozů, autobusů, cisteren, nástaveb, kolejových vozidel, součástí a kabin. Společnost je vybavena dvěma provozy – tryskárna a lakovna. Tryskací box je dále vybaven mechanickým sběrem abraziva. Lakovna je vybavena mostovým jeřábem o nosnosti tun a možností lakování dílů do délky m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky