středa 15. května 2019

Geminox thrs 217dc

User Manuals, Guides and Specifications for your geminox THRs 2-DC Boiler. Database contains geminox THRs 2-DC Manuals (available for free online viewing or downloading in PDF): Installation and maintenance instructions manual. Geminox THRs 2-DC SET 1výkon až kW THRs Geminox THRs 2-DC SET 1výkon až 1kW.


Samostatnou kategorií v nabídce vysoce úsporných kondenzačních kotlů Geminox je unikátní model THRs DC. Název THRs je odvozen z francouzského Trés Haut Rendement = velmi vysoká účinnost, ve spojení s nejmodernější řídící jednotkou Siemens LMS.

Označení DC znamená Double Circuit = dva okruhy. Listed below are all the manuals for Geminox. Just click on the model or the Gas council number and the manual will download at the bottom of the page. After you have downloaded the manual double click on the download for the manual to open, if you want to save the download right click.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Základní provedení bez přípravy teplé vody je možno doplnit o externí zásobník teplé vody (GBS, HR).

Dosažení nedosažitelného předvádějí kondenzační kotle Geminox THRs ve své již čtvrté generaci. GEMINOX THRS 2-17DC kotel plynový kondenzační - dvouokruhový - je iž čtvrtá generace kondenzačních kotlů s označením THRs s řídící jednotkou Siemens LMS je určena všude tam, kde je dosažení ideální tepelné pohody s minimálními provozními náklady jednoznačnou prioritou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Samotnou kategóriou v ponuke vysoko úsporných kondenzačných kotlov Geminox je unikátny model THRs DC. Názov THRs je odvodený z francúzskeho Trés Haut Rendement = veľmi vysoká účinnosť, vo spojení s najmodernejšou riadiacou jednotkou Siemens LMS. Označenie DC znamená Double Circuit = dva okruhy.


Sestava kotle s externím nerezovým zásobníkem o objemu 1litrů poskytuje špičkový komfort a. Kotly Kotly GeminoX sú vyrábané na montážnych linkách novej generácie. Kotel s výkonovým rozsahem 3-1kW je určen k vytápění objektů s velmi malou tepelnou ztrátou do kW. V každom štádiu výroby sú jednotlivé súčiastky prísne kontrolované a testované.


Po ukončení montáže sa všetky funkčné prvky každého kotla vyskúšajú na testovacej stolici, až potom sú určené na expedíciu z továrne. Hodnotenie produktu:. THR s = ultramoderný plynový kondenzačný kotol Kondenzačné kotly modelového radu THRs predstavujú už štvrtú generáciu. W THRs = ultramoderný plynový kondenzačný kotol 2-okruhové kondenzačné kotly modelového radu THRs predstavujú už štvrtú generáciu kondenzačných kotlov Geminox.


Všechny informace o produktu Kotel Geminox THRs 5-C, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Geminox THRs 5-C.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Unikátne vlastnosti kondenzačných kotlov GEMINOX THRs je možnosť zmeny ich výkonového rozsahu. Zvýšenie poprípade zníženie výkonového rozsahu kotla je možné dosiahnuť jednoduchou výmenou cenovo dostupného horáku a preprogramovaním obslužného softvéru. Also for: Thr 5-m75.


THR 2-MBoiler pdf manual download. Splňuje požadavky na vytápění přímého topného okruhu (obvykle radiátory) a vytápění směšovaného topného. Vložit komentář Zrušit odpověď na kome. THRs 1-10C THRs 2-17C THRs 2-17DC THRs 5-25C THRs 5-25DC THRs 2-17M-75H THRs 2-17M-75V THRs 2-17M-75HDC.


Zostava kotla s externým nerezovým zásobníkom teplej vody s objemom 1alebo 1litrov, prípadne smaltovaným zásobníkom s objemom 1alebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky