čtvrtek 16. května 2019

Coolexpert ach09fci2

These units provide absolute comfort for their users. Ensures quiet and trouble-free operation throughout its lifespan. Poskytují absolutní komfort pro svoje uživatele. Zajistí Vám tichý a bezproblémový chod po celou dobu své životnosti. R410A HLAVNÍ ZNAKY ekologické chladivo Auto restart tichý provoz TECHNICKé SPECIFIKACE ACH-09FCIMono - SPLIt KLIMAtIZACe, InVerter, QUICK Chlazení Ano Průměrné období Ano Vytápění Ano Teplejší období Ne Chladnější období N. Pozor: Na Vašom výrobku je uvedený tento symbol.


Informuje o tom, že elektrické a elektronické zariadenia sa nemajú likvidovať s domácim odpadom, ale sa majú. ACH-09FCIStenska klimatska naprava, Mono Split Podatki, ki morajo biti zagotovljeni v primerih, ko se od končnega uporabnika ne more pričakovati, da bo videl razstavljen izdelek. Naprava vsebuje fluorove toplogredne pline v okviru Kjotskega protokola.


Hladilno sredstvo: R410A ( HFC-3 HFC-125). Tehnična specifikacija izdelka se lahko včasih razlikuje od navedenih parametrov, saj si proizvajalec pridržuje pravico do sprememb in izboljšav svojih. Uređaj sadrži fluorirane stakleničke plinove pokrivene protokolom iz Kyota. Sredstvo za hlađenje: R410A ( HFC-3 HFC-125). Specifikacije proizvoda podložne su promjenama temeljem daljnjeg razvoja uređaja od strane proizvođača.


Zaistia Vám tichý a bezproblémový chod po celú dobu svojej životnosti. Kombinuje nejmodernější technologii a výborný vzhle aby nabídl nízkoenergetický komfort za přístupnou cenu. Sestává z nástěnné vnitřní jednotky připojené k venkovní jednotce. Klimatizační systém se dodává kompletně s dálkovým ovladačem s jednoduchým ovládáním, který v. COOLEXPERT ACH-09FCIsamoinštalačná klimatizácia spája v sebe vysokú kvalitu, energetickú účinnosť a moderný dizajn.


Ideálna je na umiestnenie do kancelárií i obytných priestorov. Počas horúcich letných dní určite oceníte jej prevádzku. Pozostáva z nástennej vnútornej jednotky pripojenej k vonkajšej jednotke. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Poniżej możesz bezpłatnie obejrzeć i pobrać instrukcję obsługi w formacie PDF. Coolexpert ACH-09FCIKlimatyzator. Znajdziesz tam również odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, ocenę oraz opinie użytkowników, które pomogą Ci w optymalnym wykorzystaniu.


Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci.


Kombinuje najmodernejšiu technológiu a výborný vzhľa aby ponúkol nízkoenergetický komfort za prístupnú cenu. Klimatizačný systém sa dodáva kompletne s diaľkovým ovládačom s jednoduchým ovládaním, ktorý. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


EU je dobrá len pre Euroúradníkov, čo berú ťažké € za nič. Kavárna podává formou menu á la carte širokou škálu jídel, dále si tu můžete ochutnat na zmrzlině nebo posedět u kávy, espressa či cappuccina. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


Montáž klimatizácií realizujú naši technici s dlhoročnou praxou a skúsenosťami. Ku každému zákazníkovi pristupujeme profesionálne a individuálne podľa jeho požiadaviek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky