čtvrtek 23. května 2019

Klimatizace z větráku

KLIKNI NA TLAČÍTKO ODEBÍRAT Ahoj, vítám tě u mého prvního videa na mém kanále. Napadlo mě, co takhle si vyrobit nějaký osvěžující ventilátor na teplé letní dny. V kancelářích s mnoha zaměstnanci to bývá problém, na někoho fouká více, dodala. Větráky by neměly směrovat proud přímo na člověka, ale protáčet vzduch v místnosti, to dá člověku pocit úlevy.


Dnes vám ukážeme úžasné domácí klimatizační jednotky a chladicí systémy. Sdílejte s přáteli tyto užitečné nápady!

Všechny součástky seženete v nejrůznějších hobby obchodech, kde jsou běžné dostupné. Cenová hranice všech potřebných věcí je zhruba do jednoho tisíce korun. Z klimatizace fouká příjemných - stupňů Celsia. Možná to znáte, doma je vedro k zalknutí, vyvětrat se nedá. Jedním řešením může být pořízení klimatizace , ale ne každý do ní chce investovat, ne každý ji má kam dát.


Pak může nastoupit domácí kutil a klimatizaci si za pár stovek vyrobit z plastových kýblů, několika trubek a větráku. Zdrojem chladu je le který vyrobí každý mrazák za pár hodin. This video is unavailable.

Dle tabulek se přesvědčíte o tom, že provoz klimatizace není vůbec drahou záležitostí. Prototyp PWM regulátoru větráku klimatizace pro Ford Scorpio. Originální verze je lineární a často se přehřívá, což má za následek předčasné znefunkčnění větráku.


Nakonec většina z nás sáhne po nějakém větráku a je ráda aspoň za něj. Zkuste to změnit a přestaňte říkat, že si klimatizaci pořídíte příští rok a to určitě. Připravte se dopředu a využijte některou z klimatizací v našem výběru.


Rychle, než na to přijdou! Klimatizace za pár korun od domácího kutila inspirovala už desítky milionů lidí! Další fotografie Nadnárodní korporace konečně dostanou to, co jim patří. Vyvarujte se proto sezení v průvanu nebo proudu vzduchu z větráku. Nikdy by tedy větrák neměl stát v bezprostřední blízkosti lidí, rozhodně by neměl mířit na hlavu.


Pak totiž riskujete navíc zánět spojivek, středního ucha a podobně. Nikdy také nepoužívejte větráky v prašném prostředí. Výběr ideálního větráku. Zásadní je četnost použití takového větráku , ale také prostor, který má vyvětrat.


Z obecného hlediska jsou ideální stolní a stojanové varianty, které jsou mobilní a bez problémů je umístíte i na minimální prostor. Pořídit je možné i různé kombinace, kdy se dá ventilátor pohodlně. Vyrobte si levnou klimatizaci z větráku na solární pohon vychytávka lifehack klimatizace léto Léto pomalu klepe na dveře a každý ví, že léto sebou bohužel přináší i nesnesitelné dusno v interiérech.

Kostka z Ruska funguje jako šikovná osobní klimatizace. Příkladem může být režim větráku , kdy klimatizace vzduch neochlazuje, ale pouze jej rozpohybuje. Možnost zvolit z vícera rychlostí otáček je také plus. V noci oceníte speciální režim na spaní, kdy je teplota v místnosti postupně zvyšována. Mobilní klimatizace je samostatné zařízení, jehož instalace je snadná.


Instalace nepotřebuje žádné stavební úpravy ani montáže a to je, kromě ceny, nejčastější důvo proč lidé mají zájem o mobilní klimatizace. Určitě Vás tedy napadá jak se z mobilní klimatizace odvádí teplo, když zde není vnější jednotka. Od levného větráku , který přinese jen chvilkovou úlevu, přes bizarně znějící rady jako chlazení pyžama v lednici, až po spolehlivé, ale poměrně nákladné řešení pomocí klimatizace.


Právě na tato zařízení se podíváme blíže. Při servisu klimatizace je nutné zkontrolovat i výparník. Toto zařízení ochlazuje vzduch proudící do kabiny. Za provozu na něm kondenzuje voda, která je v kombinaci se špínou z okolního vzduchu ideální živnou půdou pro nežádoucí mikroorganismy. Znečištěný výparník se vedle zápachu projevuje také sníženou.


Tak mě napadlo zdali by nešlo něco s tím udělat - co asi nejvíc bude fungovat že si přes noc udělám velkou kostu ledu a přes den si z toho udělam takovou mini klimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky