pátek 24. května 2019

Lihový vařič esbit

Lihový vařič esbit

Možná si řikáte, že v dnešní době, kdy i plynové vařiče dosahují velmi malých rozměrů, stejně jako váhy je. V parku uprostřed města pak během pár sekund rozbalíte stabilní konstrukci grilu a piknik může začít. Skládá se ze tři bočních stěn a podložky na tabletu lihu. Lehký, skladný a snadno použitelný.


Vyroben z elektrolyticky pozinkované oceli. Liháče” nemají takový výkon jako plynové hořáky (i když Dagův Evernew má na lihový vařič neskutečný výkon). Uvařit litr vody tak trvá o trochu déle. Závětří je nutností, protože plamen je na vítr velice náchylný.


Také nejsou moc vhodné na zimní vaření. Kamarád táhl na čundr plynový vařič , já tento malý lihový. Přivést vodu k varu zvládl stejně spolehlivě, přitom zabere zlomek hmotnosti a místa. Ale dlouhodobý ohřev, třeba vařit polévku, by nezvládl - museli byste často měnit lihové tablety.


Lihový vařič esbit

Je vyroben z kvalitní pozinkované oceli. Součástí balení jsou i tablety pevného lihu 6x14g. Originální skládací vařič Bundeswehru na pevný líh. Pevný, kompaktní, snadno skladný. Plynový vařič je určen pro vás, kteří pravidelně cestujete mimo civilizaci.


Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání. Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče. Odlehčená nerezová souprava na vaření obsahující hrnec 5ml a vařič na tuhý líh. Set na vaření je vyroben z tvrzeného hliníku.


Lihový vařič esbit

Hrnec je s praktickou měrkou a má izolované skládací rukojeti pro jednoduchou manipulaci. Ultralehký titanový vařič na pevný líh. Váha pouhých 1gramu! Ideální pro výpravy, kde počítáte každý gram a výkon vařiče není až tak důležitý. Design umožňuje uložení tuhého paliva uvnitř vařiče a kromě toho je navržen tak, aby po rozložení stěn získal typ uzavřeného prostoru.


Ultra-lehký lihový vařič na tuhé lihové tablety. Tyto komponenty lze jednoduše rozložit a schovat do přiloženého nylonového pouzdra. Pouzdro lze uchytit na opasek. Esbit Lihový vařič malý.


Brzy následovaly další produkty, jako je například legendární „kapesní vařič “, kterého bylo vyrobeno přes milionů kusů a dodnes se vyrábí. ESBIT lihový vařič AB300BR Tento lihový vařič na tekutý líh je ideální společník pro dobrodružné výlety a expedice. Má nepropustný šroubovací uzávěre s gumovým těsněním, stejně jako regulátor plamene se sklopnou rukojetí pro snadné použití.


Nakupujte tam, kde je to výhodné. Expedice zásilek probíhá bez přerušení každý pracovní den. Tento suchý líh a vařič dnes mimo jiné používá mnoho armád NATO. Dnes ESBIT Gmbh nabízí další nezbytné doplňky pro pobyt mimo civilizaci. K původní výrobě lihových kapesních vařičů, přibyly termosky na jídlo a pití, vařiče na tekutý líh, sady nadobí, titanové příbory atd.


Vařič lihový , benzínový pro kemping Přenosné vařiče jsou nedílnou součástí všech, kteří pobyt ve volné přírodě milují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky