středa 22. května 2019

Altech nabidka prace

Náš tým tvoří více než 3profesionálů z různých profesí – manažerů, obchodníků, konstruktérů, mechaniků, zkušebních techniků a řadu dělníků nejrůznějších odborností. Chcete-li posílit tuto skvělou partu, sledujte pozorně nejenom naše stránky – sekci KARIÉRA, kde inzerujeme aktuálně otevřené pracovní pozice, ale i nejnovější příspěvky na. Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné.


Volná pracovní místa MPSV, Firma: ALTECH , spol. Náplň práce: řízení a organizace úseku kvality vedení týmů podřízených koordinace veškerých činnost kvality nastavení procesů a jejich neustálé zlepšování zodpovědnost za efektivitu těchto procesů plnění cílů kvality společnosti komunikace se zákazníky, vyřizování a evidence zákaznických reklamací spolupráce při řešení reklamací dodavatelům s. Významní zaměstnavatelé v elektrotechnice a strojírenství.

Kde nás najdete Kontaktní osoby Oddělení: Jméno Telefon Email Ředitel a jednatel Ing. Pro firmu ALTECH , spol. Vedoucí oddělení konstrukce Ing.


Jsme česká společnost, která se od počátku své existence zabývá návrhem, výrobou a prodejem kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro imobilní osoby. Specializujeme se obzvlášť na šikmé zvedací plošiny, svislé zdvihací plošiny a schodišťové sedačky pro seniory. Náplň práce: Inzerce, kompletní nábor zaměstnanců Péče o stávající i nové pracovníky Spolupráce s učňovským školstvím, ÚP a dalšími institucemi Kompletní organizace školení, včetně přípravy podkladů a vzdělávání pracovníků Personální administrativa, občasná výpomoc s běžnou administrativou Spolupráce se mzdovým oddělením Zajišťování. Náplň práce: zabezpečení správy a údržby budov pro všechny naše objekty a strojní zařízení zajišťování příslušných revizí ve spolupráci s externími dodavateli technické řešení oprav a úprav budov a majetku plánování údržby plánování odstávek budov, strojů a zařízení operativní zajišťování oprav a náhle vzniklých poruch zajišťování. Vyberte si z aktuální nabídky práce a brigád.


Každý den nové pracovní nabídky a brigády.

Ostraha - detektiv prodejny. Najděte si zajímavou perspektivní práci. Výroba schodišťových plošin a sedaček pro imobilní, kompletní řešení bezbariérového přístupu. V co nejkratší době se vám ozve náš obchodní technik, který vše podrobně vysvětlí a domluví si schůzku přímo u. Celkem nalezeno aktuálních nabídek zaměstnání pro vaši kariéru. Prohlížejte volných pracovních pozic a nabídek práce ve společnosti.


Unikátní pracovní server, nabídky práce, brigády, jobs. Nemusíte vkládat životopis ani žádné osobní údaje a přesto Vám budou doručovány relevantní pracovní nabídky přímo do Vašeho e-mailu. V témže roce provedla akvizici části výroby společnosti Pramet a. AJ, osobní kontakt možný po tel.


Altech je prosperující firma s dlouhou tradicí, která se zaobírá návrhem, výrobou a prodejem kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro imobilní osoby. Specialitou firmy jsou šikmé zvedací, svislé zdvihací plošiny a schodišťové sedačky pro imobilní občany. Firma hodně využívá obnovitelných zdrojů a proto se. Profil společnosti: Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je ALTECH , spol. Uherské Hradiště HPP 13.


Největší nabídka práce a zaměstnání v ČR. Najdi si nové zaměstnání či brigádu ve svém okolí. Inzertní Server se všeobecnou inzercí ze Zlínského kraje ZDARMA.


Inzerce zdarma je zaměřena na Zlínský kraj, naleznete zde prodej a pronájem nemovitostí, auta a motorky na prodej od soukromých osob, ale také nabídky autobazarů a motobazarů.

Server je také zaměřen na nabídky práce ze Zlínského kraje, které mohou firmy inzerovat zdarma. Soukromé osoby zde nabízejí. Alma Career, všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky