úterý 21. května 2019

Opravy lodních motorů brno

Jsme specializovaná společnost na opravy , servis a prodej všech typů turbodmychadel pro motory osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů. Naše působnost je převážně na Moravě - Brněnsko, Rosice u Brna, Velká Bíteš, Zastávka u Brna, Velké Meziříčí a Tišnov u Brna. Servisy lodí a motorových člunů v Brně-město a okolí.


Nově také nabízíme opravu motorů na osobních vozidel zn. Volkswagen, Seat a Audi.

Naše služba začíná zjištěním příčiny problému, přes kontrolu a opravu či výměnu dílčích částí, až po celkovou opravu. Pro opravy motorů využíváme. Autorizovaný servis lodních motorů Honda Brno - Stroje Polák, náhradní díly na lodní motory Honda skladem, Servisní prohlídky a záruční opravy lodních motorů.


PRODEJ, SERVIS, OPRAVY A REKONSTRUKCE LODÍ LODNÍCH MOTORŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Potřeboval bych kontakt na nějaký servis závěsných motorů nejlépe v Brně. Provádíme také servis a opravy lodních motorů ostatních značek.


V našich dílnách provádíme opravy a renovace lodí včetně pravidelných servisů motorů většiny světových výrobců.

Při naší práci využíváme nejmodernější technologie a materiály té nejvyšší kvality. Náš servis má dlouholetou tradici s mnoha spokojenými zákazníky. Nabízíme: - prodej a servis lodí a lodních. Lodě Musil: servis motorových lodí - prodej náhradních dílů Brno.


Působíme nejen v Brně, ale po celé ČR. Opravy převodovek automobilů Brno. Vážení návštěvníci, pokud potřebujete odborně poradit s nákupm člunu, lodě, lodních motorů , nebo pokud jste v naší internetové nabídce nenašli co potřebujete, neváhejte nás kontaktovat, pokusíme se Vámi požadované zboží sehnat, případně Vám rádi poradíme s nákupem. Naši vyškolení mechanici jsou připraveni Vám poskytnout profesionální služby a odborné rady k lodním motorům Parsun. Přívěsné motory, vestavěné motory nebo elektromotory?


V našem seznamu prodejců motorů najdete určitě toho správného! Při opravách motorů využíváme tradice a dlouholetých zkušeností. Používáme řadu vlastních inovací a technických novinek.


Vynikajících výsledků při renovacích motorů dosahujeme díky používání nových amerických strojů a know-how firmy Sunnen. Na těchto strojích obrábíme díly motorů s vysokou přesností. NEJČASTĚJI DĚLÁME TYTO OPRAVY : OPRACOVÁNÍ ROVINY HLAVY TLAKOVÉ ZKOUŠKY VYTAHOVÁNÍ ZALOMENÝCH ŽHAVÍCÍCH SVÍČEK A ŠROUBŮ opravy závitů svařování trhlin a jiných defektů frézování sedel ventilů broušení ventilů výměny ventilů,vodítek,gufer opravy uložení.


Naše firma provádí opravy hlav spalovacích motorů.

Na blocích motorů opravujeme nejčastěji hlavní uložení, dále praskliny na stěnách i mezi válci a vyražené otvory, bloky se brousí a přerovnávají se jejich vrchní části. Další operace po dohodě se zákazníkem. Vycházíme z toho, že ne každý chce zrenovovat celý motocykl. Prodej a servis lodí, člunů a lodních motorů. Proto jsme zavedli i opravy motorů samostatně.


Samozřejmě generálka kývačky vyjde finančně podstatně jinak než generálka závodní JAWY. Jak již bylo dříve řečeno to vše se musí přesně dohodnout už před renovací. Velký motor pro větší pohodu.


Lehké Fa Fjsou plné energie a snadno se instalují a používají. Systém Elektronického vstřikování paliva Yamaha(EFI) nabízí impozantní výkon při vysokých rychlostech a ve středních otáčkách vysoký točivý moment, spolu s vynikající úrovní spolehlivosti a hospodárnosti. Oprava poškozených propelerů - hliník, nerez, mosaz.


Vyberte si z řad elektromotorů a spalovacích motorů. Evinrude a Tohatsu a se smlouvou na distributora a zastoupením pro ČR, provádí velko i maloobchodní prodej a autorizovaný záruční i pozáruční servis. PRO MOTOR Servis CZ Servis, opravy a náhradní díly motorů DEUTZ, FPT, LOMBARDINY.


Regenerace filtrů pevných částic DPF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky