úterý 30. května 2017

Eurotis katalog

Learn More About Your Customers Today With Smart Communications. Nářadí Eurotis slouží k řezání nerezových trubek a vytváření pertlu (lemu), který je vytvořen slisováním posledních dvou vlnek trubky. Nářadí Eurotis je ruční (kufr VGKIT) nebo mechanické (nejvyšší dostupnou možností je PROFI AKU REMS - automatický lis automaticky ukončí lisování po vytvoření dokonalého pertlu).


Systém sa skladá z nerezových vlnovcových trubiek, ktoré skrátite na požadovanú dĺžku a pomocou jednoduchého lisu Eurotis vytvoríte lem, ktorý fixuje prevlečnú maticu. Slouží k odvedení případného úniku plynu do místa určeného k identifikaci úniku. Press fitting systém pro plyn Pro vodu, topení, solar Pro vodu, topení, solar, plyn Pro plynové instalace Pro všechny radiální lisy standardní velikosti Rems, Rothenberger, Ridgi Viega, V.

Systém Eurotis tvoří nerezové vlnovcové trubky, převlečné matice s plochým těsněním, tvarovky se širokou dosedací plochou, nářadí a příslušenství. Nerezový systém zvlněných nerezových trubek pro rozvody pitné vody, topení, solárních rozvodů a plynovodů. Náradie Eurotis slúži na rezanie nerezových rúrok a vytváranie lemu (pertlu), ktorý je vytvorený zlisovaním posledných dvoch vlniek rúrky. Náradie Eurotis je ručné (kufor VGKIT) alebo mechanické (najvyššou dostupnou možnosťou je PROFI AKU REMS - automatický lis, automaticky ukončí lisovanie po vytvorení dokonalého pertlu).


EUROTIS montážny kufrík VGKIT DB 222. KATALOG PROJEKAT SERVIS INFO KONTAKT ENGLISH POČETNA KONTAKTI. Vodovod i kanalizacija. Za maloprodajne cene pozovite najbliži maloprodajni objekat.


Cene su velikoprodajne bez uračunatog PDV-a.

Veškeré požadavky pro navrhování, projektování, montáž a instalaci, zkoušky a. Pokud chcete poslat dotaz k produtku, stačí vyplnit níže uvedený formulář. Všechny položky formuláře jsou povinné. Y43xxxmatice pro plyn vč. Poštovani, tokom predstojećih praznika nećemo raditi 17.


Prvi radni dan je utorak, 21. U ovom trenutku želimo Vama i Vašim porodicama da budete zdravi, jer je to najvažnije! Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik.


Kompletan katalog Kolpa San proizvoda premijumskog kvaliteta naći ćete na ovoj stranici. U okviru Kolpa San kataloga smeštene su brojne inovacije ovog brenda. Tu se pre svega misli na kade, tuš i masažne kabine, galanteriju, kupatilski nameštaj i dodatnu opremu. Jedinstvenost naših proizvoda ogleda se u neponovljivom dizajnu.


VÍTEJTE V INTERNETOVÉM OBCHODĚ PROFISTAVBA. CZ, KTERÝ ŠETŘÍ VÁŠ ČAS I PENÍZE. Pohodlně se usaďte a vyberte si z naší rozsáhlé nabídky sortimentu, U nás můžete výhodně nakupovat hodin denně, aniž byste opustili svůj domov.


Nerezové ohebné vlnité trubky Eurotis a Eurogas pro rozvod vody a plynu. Sortiment spoločnosti je synonymom kvality, jednoduchosti, dlhej životnosti a.

Pripravili sme pre vás nové odmeny v našom Bonusovom programe. Vyberať môžete zo zaujímavých darčekov z oblasti elektroniky, potrieb do domácnosti, voľného času alebo náradia či pracovných pomôcok. Akciový katalóg sanity – u nás kompletná ponuka!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky