pondělí 22. května 2017

Kapilární rohože g term

Kapilární rohože g term

Kapilární rohože se tak dokáží rychle přizpůsobit změně teploty. Dobrý den, dovolte mi představit Vám revoluční technologii v klimatizování a vytápění. Tento převratný a komfortní systém je mimo ji.


Kapilární rohože g term

G - TERM - komfortní systémy vytápění a chlazení. Specialisté na tepelná čerpadla nad kW, sálavé velkoplošné systémy podlahového a stropního vytápění a chlazení, vzduchotechniku a MaR. Komplexní služby od prvotní konzultace, tvorby konceptu, vypracování projektu, dodání komponent, realizace na klíč až po.


Zákazníkům mohou díky kapilárním rohožím vyřešení dvou. Můžu být ovšem i ve stěnách či. Jsou proto ve srovnání s každým jiným způsobem mnohem úspornější a efektivnější.


Této přednosti využívá i nejnovější technologie pro velkoplošnou klimatizaci a vytápění budov - kapilární rohože G-term. Co jsou kapilární rohože. Příkladem je zámek Tonkovice na Slovensku. V prostorách je použit systém zavěšení nad sádrokarton (obr.


10). KAPILÁRNÍ ROHOŽE G-TERM jsou ideální pro vytápění místností v zimě i jejich klimatizaci v létě. Jsou tenké, proto se ukládají těsně pod povrch stěn.


Reagují tak na požadované změny teploty téměř okamžitě. Díky tomu se místnosti rychle zahřejí či ochladí. Studená voda proudící v trubičkách ve stropu ochlazuje rovnoměrně všechny předměty v místnosti a vytváří zcela přirozené klima. Svojí jedinečností se kapilární rohože funkcí a formou orientují na prověřenou technologii a umožňují tak maximálně přirozené vytápění a chlazení. Budou pouze zdrojem chladu.


Instalace probíhala z omítnutím na sádrokartony. Chelčicích využity při výrobě marmelády k ohřívání tanků se sirupem. Diplomová práce se zabývá modelováním vnitřního prostředí v místnosti výdeje léčiv. CFD simulace vnitřního prostředí jsou provedeny pro letní a zimní období ve dvou variantách technického řešení vzduchotechniky a vytápění. Video, za kterým stojí mladý litoměřický režisér, má v podtitulu název Topte hlavou a vystihuje tak hlavní přednosti našeho systému – tedy ekonomičnost a ekologii,“ říká projekt manager pro kapilární rohože G-TERM Tomáš Černý.


Tepelná čerpadla Waterkotte, Waterkotte Eco-touch, fan-coily Galletti, rozdělovače SBK, oběhová čerpadla IMP, kapilární rohože BEKA. Zajišťujeme kompletní projekci, dodávku a instalaci tepelných čerpadel pro rodinné domy i průmyslové areály. Od stropu jsou kapiláry izolovány cca 8cm minerální vatou. Celková výška nového stropu v budově ABC je zhruba cm. Mezi jednotlivými kapilárami je poměrně krátká vzdálenost (až mm), což ve spojení s malým teplotním spádem způsobí prakticky.


Radnice tvoří veřejný prostor. Na dlážděnou plochu náměstí s tržištěm nenavazuje průčelím, ale dvorem. Najevo dává soukromý a intimní obraz, ze kterého se stává veřejná věc. Plané nad Lužnicí vystupující pod názvem G - term centrum. Firma rozšiřuje svoji strategii o velkoobchod topenářskými produkty, zároveň vyvíjí první vlastní hydroboxu pro tepelná čerpadla.


Kapilární rohože g term

Prodej a montáž tepelných čerpadel v Litoměřicích a okolí. V čem spočívá princip sálání? Kde se všude kapilární rohože dají použít?


Podívejte se na informační video o systému velkoplošného vytápění a chlazení pomocí kapilárních rohoží! Medzi ďalšie typy sálavých chladiacich systémov patria kapilárne rohože , chladiace panely či otvorené chladiace­ stropy. Vo všeobecnosti predstavujú sálavé chladiace systémy modernú alternatívu chladenia vnútorných priestorov­, v našich podmienkach sa však zatiaľ využívajú veľmi zriedka.


Zajišťujeme geologický průzkum, projekt, vrty, položení zemních kolektorů, instalaci tepelného čerpadla a následný servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky