středa 10. května 2017

Tlaková nádoba na vodu

Tlakové nádoby fungujú primárne ako zásobárne na vodu. Podľa počtu odberných miest a frekvencie odberu volíme veľkosť nádoby. Samotná tlaková nádoba udržuje a vyrovnáva tlak v systéme.


Tlaková nádoba je jednou z hlavných komponentov pri zostavovaní. Pri výbere zohľadňujeme predovšetkým objem tlakovej nádoby, ďalej.

Vďaka vnútornej membráne, ktorá je na vzduchovom vankúši vyrovnáva objemové a tlakové výkyvy v systéme. Môžu byť priradené ku všetkým typom čerpadiel, ktoré nepresiahnu maximálny pracovný pretlak tlakovej nádoby. GWS - mimořádně kvalitní tlaková nádoba k vodárně s max. Svařovaná tlaková nádoba je konstrukčně řešena tak, aby voda nepřicházela do styku s kovovým pláštěm.


Prodáváme klasické nádoby a nerezové nádoby na vodu , na které je poskytována záruka let. Podle počtu odběrných míst a četnosti odběru volíme velikost nádoby. Při výběru zohledňujeme především objem.

Pozinkované tlakové nádoby bez vaku, tlaková nádoba Reflex na pitnou vodu. Jedním z nejčastějších využití je využití tlakové nádoby na pitnou vodu pro realizaci domácí vodárny. Tlakové expanzní nádoby potom slouží v topných systémech k vyrovnávání změn objemu kapaliny způsobených změnami její teploty. Pedrollo tlaková nádobka SF. Pro správný provoz čerpadla a větší úsporu energie z důvodu zabránění četným startům (úkapy, průsaky a pod.)doporučujeme na výtlačné potrubí čerpadla instalovat nádobu 1SF (nebo podobnou tlakovou nádobu s min. objemem litr) s přetlakem bary.


Expanzomat (Aquamat) Reflex Refix DE, neprůtočné, s vyměnitelným vakem od litrů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Je sofistikovaným kompenzátorem a akumulátorem, který však dokonale funguje na základních fyzikálních principech a nevyžaduje žádnou elektrickou energii ani jiné zařízení. Stará se o hladký chod celé soustavy.


Používanie tlakových nádob sa zároveň stabilizuje tlak vody v systéme, čím podstatne zvyšujeme životnosť čerpadiel, aj celého systému.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové lesklej plech. Jsou vhodné na fekál, akumulační nadrž, tlaková nádoba ke kompresoru, retenčni nadrž, jímka, skeptik, silo, napaječka, plovak, na naftu,dám,olej,nadrž na dešťovou vodu , rezervator na pitnou vodu , a mnoho dalších využití. Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vzdušník je určen pro médium stlačený vzduch.


Maximální provozní tlak je bar. Hmotnost nádoby je kg. AQUASYSTEM VAO ( tlaková nádoba s vakem EPDM, Aquasystem VAO litrů, nádrž na vodu , tlakové nádoby, Příslušenství k čerpadlům, Expanzní nádoby) tlaková nádoba AQUASYSTEM VAO litrů, Nádrž horizontální - tlaková nádoba s vyměnitelným pryžovým vakem, pozink přírubou.


Součástí je víko a koh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky