středa 31. května 2017

Thermona therm 28 tcx

THERM TLXZ a TLXZ - modifikace kotle pro oh řev topného systému a pro řízení oh řevu zásobník ů TUV s plynulou modulací výkonu. THERM TCX a TCX – (kombi) pro oh řev topného systému a pr ůtokový oh řev TUV s plynulou modulací výkonu. Modernized series THERM CXE. AA of boilers can be used to heat civil and industrial structures with utility water flow heating.


They are derived from the concept of existing THERM atmospheric boilers plus recent innovative elements. Die Wandkessel THERM und CX.

A sind Gas-Warmwasserkessel, die Erdgas sowie Propan verbrennen. In den eigentlichen Anwendung sind sie für Objekte mit einem Wärmeverlust bis zu ggf. AA gali būti naudojama šildant civilinius ir pramoninius pastatus ir ruošiant karštą buitinį vandenį.


Jie yra kilę iš esamų THERM atmosferinių katilų koncepcijos ir naujausių inovatyvių elementų. Kompaktní plynový kotel THERM LXZE. Tyto kotle jsou navíc doplněny o trojcestný ventil , který umožňuje nátop zásobníku teplé vody. Inovativní řešení v podobě modernizovaných prvků stojí za vznikem zdokonalené řady kotlů THERM CXE.


AA určených pro občanské a průmyslové objekty.

Možnost vytápění objektu je samozřejmostí a navíc přináší možnost ohřevu teplé užitkové vody průtokovým způsobem. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. A jsou plynové teplovodní kotle spalující zemní plyn či propan. V samostatném použití jsou určeny pro objekty s tepelnou ztrátou do popř. Kotle jsou konstruovány jako spotřebiče s maximální účinností, s důrazem na minimální emise do ovzduší.


A ponúka možnosť ohrievania vody v externom zásobníku a pri vykurovaní pracuje kotol rovnakým spôsobom ako kotly určené iba na vykurovanie. Tieto kotly sú naviac doplnené o trojcestný ventil , ktorý umožňuje striedanie systému vykurovania a ohrevu teplej vody v zásobníku. A s možnosťou pripojenia.


Kondenzační kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku. Ohřev TV je zajištěn pomocí vestavěného trojcestného ventilu, který je součástí kotle. Kotel představuje zlatou střední cestu a zastupuje řadu OPTIMUM Condens. Nespornou výhodou tohoto řešení. The THERM boiler series provides a very comfortable supply of hot water, whether using the THERM KDC.


A plate heat exchanger, or a storage tank – THERM KDZ. A (with a connection to an external tank), THERM KDZ5. A (integrated litre tank) and THERM KDZ10.


A types allow for water heating in an external tank using an external three-way valve.

A - for heating with an integrated water heating tank THERM KDZ10. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt thermona therm tcx a. Jsou v provedení s nuceným odtahem spalin, bez vyœstění do komínovØho tělesa. Thermona THERM TLXZ. A dėl įmontuoto trieigio vožtuvo turi galimybę ruošti karštą buitinį vandenį išorinėje talpoje ir veikia taip pat kaip tik šildymui skirti katilai.


V současné době již není na trhu s plynovými kotli a elektrokotli jiná firma s ryze českou kapitálovou účastí. Nabízí závěsné kotle, stacionární kotle, průtokové ohřívače, kaskádové kotelny, kotle na tuhá paliva, elektrokotle, zásobníky na TUV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky