středa 17. května 2017

Teplovzdušný výměník 120

Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Hodnocení produktu:.


Teplota spalin, které odcházejí do komínu se u krbových kamen pohybu. Teplovzdušný výměník 1mm Tim Sistem.

Roura kouřovodu je ošetřena černou žáruvzdornou barvou. Provozujeme také e-shop pro slovenské zákazníky. Zvýší tak účinnost vytápění, čímž sníží náklady na vytápění. Spolehlivý teplovzdušný výměník českého výrobce KOVO-KRAUS. Tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkovat teplo z kouřovodů a tím.


Připojuje se na kouřovod a zvyšuje výkon kamen. Znatelně se tak zvýší účinnost Vašich kamen, zároveň se také sníží celkové náklady na vytápění.

Náš kvalitní teplovzdušný výměník tuto ztrátu promění ve výkon a sníží tak náklady na vytápění až o. Nenáročný na čištění, dlouhá životnost. Výměník nesnižuje podstatně tah vašeho komína. Zároveň prodlouží životnost kamen. Není třeba topit na plný výkon!


Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník , který je zapotřebí. Důmyslný výměník je vlastně rozšířeným kouřovodem s velkou topnou plochou. Náš výměník je vyroben z ocelového plechu o síle mm. Abych přirovnal, fouká asi jako standardní ´´220V teplovzdušný ventilátor´´ při cca druhé rychlosti ze tří´´.


Průměr kouřovodu 1mm. Délka trubky s výměníkem m. Prodám,teplovzdušné výměníky. Výhodou tohoto výměníku je snadné čištění, protože kanálky na ohřev vzduchu jsou vně kouřovodu. Na kouřovody krbových kamen nebo krbové vložky.


Máme kanadská krbová kamna, průměr kouřovodu 150mm. Máte s tím někdo zkušenosti?

Bude to mít nějaký výsledný efekt? Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Kouřový nástavec VAPK zvýší tak účinnost vytápění, čímž sníží náklady na vytápění. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Dostupnost:Obvykle skladem. Kč Přidat do seznamu přání. Od průměru120mm až do průměru 200mm připojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky