čtvrtek 18. května 2017

Výměník mora 371

Mora -Top ZAPALOVAČ PIEZO INECO 3. Topidla mají kvalitní černý smaltovaný výměník tepla. Navíc bude, díky vysoké teplotě, spálený výměník. V katalogu nemáme podrobnější informace o mora 371. Funkce ohřívače Legenda usměrňovač tahu výměník tepla hořák 5.

Gorenje tak na kategorii GORENJE a MORA náhradní díly ). Prodejce: Uhlíř Vlastimil Mail. Dům a zahrada - Mora 3bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dobry den, nastehoval jsem se do najmu, kde je plynovy ohrivac vody Mora typ 371.

Nemeli byste prosim k tomuto ohrivaci navod k pouziti? Zkousel jsem psat i primo na vyrobce, ale zatim nic neposlali. Prodám použité výměníky pro plynovou karmu mora 3(370), ks. Jedná se o klasickou karmu Mora typ 3, jmenovitý tepelný výkon 17.


Během ohřevu vody se samovolně z neznámé příčiny snížil průtok vody – příčinou mohlo být náhlé snížení tlaku vody v potrubí či co? U regulátoru se nejspíš zadřela tyčka, spojující vodní a plynovou část, takže přívod. BRANO MORAvia (dříve MORATOP), Nahradní díly, termostaty. Armatury , kohouty, magnety. Výměník ke karmě Mora PO 3a PO 3nový.


Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Ja mam problem, ze mora po vypnuti vody este sek. Mora-Top 3najdete a porovnáte na Srovnanicen. Plynová, vodní armatura -Vega. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Při výměně spotřebiče oceníte rychlost a komfort výměny starého spotřebiče za nový. Jelikož VEGA MAX má shodné rozměry a vývody jako staré. Pokud je výměník čistý,může být děravá membrána. Jinak si do vyhledávání zadejte Karma Mora 3a najdete dost odpovědí.


Používáte v domácnosti plynové spotřebiče? Naši revizní technici jsou zároveň. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Karmy, bojlery - karma mora 3, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Fotografie výměníku v plynovém kotli Mora.


Na poslední fotografii je zachycen velice znečištěný výměník u plynového kotle Mora. Tento stav výměníku je již velice nebezpečný, protože výměník je natolik zanesený, že plamen hoří okolo výměníku a ne uvnitř, kde by správně hořet měl. V případě Vašeho zájmu k objednání, zakoupení nebo jen ke zjištění informací ve věci dostupnosti či cenových relací náhradních dílů ke spotřebičům Gorenje, MORA či Hisense, Vám budou ochotně podány informace a další podrobnosti zásilkového prodeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky