pátek 19. května 2017

Jaký utěsňovač chladiče

Vyšrubuj svíčky, a podívej se jaký mají povrch. Na radu známeho jsem koupil nějaký utěsnovač chladiče , co jsem nalil do expanzky a dle návodu jsem zahřál auto, to bylo právě před asi 5. Kompletní specifikace produktu Bars Leaks utěsňovač chladiče 1g, porovnání cen, hodnocení a recenze Bars Leaks utěsňovač. Někteří už zažili menší nepříjemnost, která spočívala ve vytékání chladicí kapaliny z auta. Pokud se setkáte s tímto problémem, obvykle bývá na vině špatné těsnění. Dá se to řešit jinak než výměnou?


Jaké jsou nejúčinnější prostředky na utěsnění chladiče a jak dlouho vlastně vydrží? Jelikož a protože jste úplný lajk, tak Vás chci upozornit na levný trik prodeje onoho utěsňovače. Když už teda se pustíte do této akce tak vypusťte nemrz.


Kdybych na vlastní oči neviděl opravu poměrně velké trhliny v boční plastové komoře chladiče po čelním ťukanci, neuvěřím! Je to takové tekuté mlíko. Tuhne to až při styku se vzduchem,jak to vyleze netěsností ven.


Píšou,že je to dobré i jako prevence proti korozi chl. Sheron utěsňovač chladiče je vhodný pro všechny typy automobilových chladičů a ja mísitelný se všemi typy chladících kapalin. Flux Stop utěsňovač chladiče prášek 65g Výrobek se používá přímo do chladící kapaliny bez toho, aby se musela následně vypustit. Nechejte kapalinu zahřát na provozní teplotu a. BLUECHEM POWERMAXX utěsňovač chladící soustavy 300ml.


Radiator Stop Leak spolehlivě utěsňuje chladiče a výměníky tepla, netěsné vodní čerpadla a ventily. Coyote utěsňovač chladiče tekutý - 2ml. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Zabraňuje vzniku průsaků a utěsňuje malé průsaky v chladicím systému. Nemá žádný rušivý vliv na účinek chlazení. Obsahuje protikorozní prostředek. Vhodné pro chladicí sy. Návod k použití: láhev protřepejte studený motor krátce zahřejte (nepoužívejte pokud je motor-chladící kapalina hodně horká, nebezpečí opaření) motor vypněte, obsah lahve nalejte do chladiče (ne vyrovnávací nádržka) motor opět nastartujte a vytápění zapněte na plný výkon nechte motor běžet cca minut, aby se.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Malé netěsnosti způsobené úderem kamene nebo netěsná letovaná místa a vlasové trhlinky v chladícím systému není jednoduché vyhledat (zjistí se pouze klesající hladina chladící kapaliny). Zdravím, jde použít vhodný utěsňovač a funguje to bez problémů. Já jsem před rokem u svého renolta kde mi mírně zamrzla voda v chladiči použil toto: TORALIN Tekutá měď - utěsnění bloku motoru.


Protřepejte obsah lahvičky. Nalijte hliníkový utěsňovač přímo do chladiče Poznámka: Pokud to není možné, můžete nalít obsah do nádržky na chladicí kapalinu. Pokud je to nutné, dolijte chladicí kapalinu vodou, aby měla doporučenou úroveň. Nasaďte uzávěr chladiče zpět.


Nastartujte motor a nechte ho běžet. Pasivní chladiče bývají vyrobeny ze slitin hliníku, stále více se však rozšiřují i měděné chladiče , protože měď má výrazně vyšší tepelnou vodivost. Měděné chladiče mohou mít žebra s menší tloušťkou (nezlomí se tak snadno jako hliníková). V poslední době se také více uplatňují tzv.


Mám vysloužilou Felicii 1. V průběhu minut odstraňuje rez, vodní kámen a všechny ostatní usazeniny. Zabraňuje přehřívání chladiče a tím zabezpečuje optimální práci motoru. Utěsňovač chladiče Jindřich W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky